MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

NEUROMARKETING NEUROLEARNING NEUROEDUCACIÓN – El cambio es la principal constante en la vida

2 minutos de lectura
Introducción al Neuro Business NEUROMARKETING, NEUROLEARNING, NEUROEDUCACIÓN. El cambio es la principal constante en la vida. Los paradigmas en los negocios no escapan al cambio

Introducción al Neuro Business NEUROMARKETING, NEUROLEARNING, NEUROEDUCACIÓN. El cambio es la principal constante en la vida. Los paradigmas en los negocios no escapan al cambio

Introducción al Neuro Business NEUROMARKETING, NEUROLEARNING, NEUROEDUCACIÓN. El cambio es la principal constante en la vida. Los paradigmas en los negocios no escapan al cambio

Introducción al Neuro Business NEUROMARKETING, NEUROLEARNING, NEUROEDUCACIÓN. El cambio es la principal constante en la vida. Los paradigmas en los negocios no escapan al cambio. Nos gusta pensar que tomamos decisiones de compra en un nivel racional, pero los neurocientíficos nos dicen lo contrario. Actualmente, las neurociencias proporcionan una nueva manera de entender el cerebro y la consciencia, pues se basa en un estudio científico que une disciplinas tales como la neurobiología, la psicobiología o la propia psicología cognitiva.

Las Neurociencias con seguridad cambiaran la concepción actual que existe acerca de los procesos mentales implicados en el comportamiento de compra y sus bases biológica

¿Qué es NeuroBusiness?

NeuroBusiness es la aplicación de los avances en el conocimiento del cerebro (Neurociencias) a los sistemas y procesos de Negocios (Business) para hacerlos más eficaces. Por esta razón han nacido nuevos conceptos de gestión que forman parte de NeuroBusiness y se aplican ya al Marketing (NeuroMarketing), a Ventas (NeuroSales), a Servicios (NeuroServices), a la capacitación (NeuroLearning), etc.

Actua i The Shopping Mile organitzen la Primera Jornada Internacional d’Empreses Tecnològiques per al Comerç a Andorra. Durant la mateixa, més d’una vintena d’empreses d’Andorra, Espanya i França exposaran i donaran a conèixer solucions innovadores i tangibles per tot tipus de comerços i punts de venta.   També es presentaran les principals tendències internacionals del sector, així com novetats i solucions perquè les empreses coneguin i tinguin a l’abast eines tecnològiques.   Serà una bona oportunitat també per establir contactes empresarials. Programa   9.15 h - Obertura de la jornada a càrrec del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. 9.20 h - Presentació de les tendències mundials del comerç (conclusions del World Retail Congress), a càrrec del secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, i la presidenta de The Shopping Mile, Sonia Yebra. 9.35 h - Presentació de les empreses expositores a càrrec del moderador i expert en màrqueting sensorial i tendències, Sergi González. 9.45 h - “El Data Hub: La plataforma nacional de dades, una eina per donar suport al sector turístic i del comerç” a càrrec del director d’Actua Innovació, Marc Pons. 10 h - Presentació de les empreses expositores a càrrec del moderador i expert en màrqueting sensorial i tendències, Sergi González. 10.15 h - “Nou Neuroretail per un NeuroClient” a càrrec de l’expert en neurolearning i neuromàrqueting, Ivo Güell. 11 h - Clausura. Pausa 11.30 h - Inici de les reunions amb els expositors. 17 h - Finalització de la jornada. Consulta el programa de l'esdeveniment i el llistat de les empreses que hi participaran.

Actua i The Shopping Mile organitzen la Primera Jornada Internacional d’Empreses Tecnològiques per al Comerç a Andorra.

Durant la mateixa, més d’una vintena d’empreses d’Andorra, Espanya i França exposaran i donaran a conèixer solucions innovadores i tangibles per tot tipus de comerços i punts de venta.
 
També es presentaran les principals tendències internacionals del sector, així com novetats i solucions perquè les empreses coneguin i tinguin a l’abast eines tecnològiques.
 
Serà una bona oportunitat també per establir contactes empresarials.

Programa
 
9.15 h – Obertura de la jornada a càrrec del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo.
9.20 h – Presentació de les tendències mundials del comerç (conclusions del World Retail Congress), a càrrec del secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, i la presidenta de The Shopping Mile, Sonia Yebra.
9.35 h – Presentació de les empreses expositores a càrrec del moderador i expert en màrqueting sensorial i tendències, Sergi González.
9.45 h – “El Data Hub: La plataforma nacional de dades, una eina per donar suport al sector turístic i del comerç” a càrrec del director d’Actua Innovació, Marc Pons.
10 h – Presentació de les empreses expositores a càrrec del moderador i expert en màrqueting sensorial i tendències, Sergi González.
10.15 h – “Nou Neuroretail per un NeuroClient” a càrrec de l’expert en neurolearning i neuromàrqueting, Ivo Güell.
11 h – Clausura.
Pausa
11.30 h – Inici de les reunions amb els expositors.
17 h – Finalització de la jornada.

https://www.actua.ad/jornada-empreses-tecnologiques-comer%C3%A7-2019