MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Actua i The Shopping Mile organitzen la Primera Jornada Internacional d’Empreses Tecnològiques per al Comerç a Andorra. Durant la mateixa, més d’una vintena d’empreses d’Andorra, Espanya i França exposaran i donaran a conèixer solucions innovadores i tangibles per tot tipus de comerços i punts de venta.   També es presentaran les principals tendències internacionals del sector, així com novetats i solucions perquè les empreses coneguin i tinguin a l’abast eines tecnològiques.   Serà una bona oportunitat també per establir contactes empresarials. Programa   9.15 h – Obertura de la jornada a càrrec del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. 9.20 h – Presentació de les tendències mundials del comerç (conclusions del World Retail Congress), a càrrec del secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, i la presidenta de The Shopping Mile, Sonia Yebra. 9.35 h – Presentació de les empreses expositores a càrrec del moderador i expert en màrqueting sensorial i tendències, Sergi González. 9.45 h – “El Data Hub: La plataforma nacional de dades, una eina per donar suport al sector turístic i del comerç” a càrrec del director d’Actua Innovació, Marc Pons. 10 h – Presentació de les empreses expositores a càrrec del moderador i expert en màrqueting sensorial i tendències, Sergi González. 10.15 h – “Nou Neuroretail per un NeuroClient” a càrrec de l’expert en neurolearning i neuromàrqueting, Ivo Güell. 11 h – Clausura. Pausa 11.30 h – Inici de les reunions amb els expositors. 17 h – Finalització de la jornada. Consulta el programa de l’esdeveniment i el llistat de les empreses que hi participaran.

Actua i The Shopping Mile organitzen la Primera Jornada Internacional d’Empreses Tecnològiques per al Comerç a Andorra. Durant la mateixa, més d’una vintena d’empreses d’Andorra, Espanya i França exposaran i donaran a conèixer solucions innovadores i tangibles per tot tipus de comerços i punts de venta.   També es presentaran les principals tendències internacionals del sector, així com novetats i solucions perquè les empreses coneguin i tinguin a l’abast eines tecnològiques.   Serà una bona oportunitat també per establir contactes empresarials. Programa   9.15 h - Obertura de la jornada a càrrec del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo. 9.20 h - Presentació de les tendències mundials del comerç (conclusions del World Retail Congress), a càrrec del secretari d'Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, i la presidenta de The Shopping Mile, Sonia Yebra. 9.35 h - Presentació de les empreses expositores a càrrec del moderador i expert en màrqueting sensorial i tendències, Sergi González. 9.45 h - “El Data Hub: La plataforma nacional de dades, una eina per donar suport al sector turístic i del comerç” a càrrec del director d’Actua Innovació, Marc Pons. 10 h - Presentació de les empreses expositores a càrrec del moderador i expert en màrqueting sensorial i tendències, Sergi González. 10.15 h - “Nou Neuroretail per un NeuroClient” a càrrec de l’expert en neurolearning i neuromàrqueting, Ivo Güell. 11 h - Clausura. Pausa 11.30 h - Inici de les reunions amb els expositors. 17 h - Finalització de la jornada. Consulta el programa de l'esdeveniment i el llistat de les empreses que hi participaran.

Actua i The Shopping Mile organitzen la Primera Jornada Internacional d’Empreses Tecnològiques per al Comerç a Andorra.

Durant la mateixa, més d’una vintena d’empreses d’Andorra, Espanya i França exposaran i donaran a conèixer solucions innovadores i tangibles per tot tipus de comerços i punts de venta.
 
També es presentaran les principals tendències internacionals del sector, així com novetats i solucions perquè les empreses coneguin i tinguin a l’abast eines tecnològiques.
 
Serà una bona oportunitat també per establir contactes empresarials.

Programa
 
9.15 h – Obertura de la jornada a càrrec del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo.
9.20 h – Presentació de les tendències mundials del comerç (conclusions del World Retail Congress), a càrrec del secretari d’Estat de Diversificació Econòmica i Innovació, Marc Galabert, i la presidenta de The Shopping Mile, Sonia Yebra.
9.35 h – Presentació de les empreses expositores a càrrec del moderador i expert en màrqueting sensorial i tendències, Sergi González.
9.45 h – “El Data Hub: La plataforma nacional de dades, una eina per donar suport al sector turístic i del comerç” a càrrec del director d’Actua Innovació, Marc Pons.
10 h – Presentació de les empreses expositores a càrrec del moderador i expert en màrqueting sensorial i tendències, Sergi González.
10.15 h – “Nou Neuroretail per un NeuroClient” a càrrec de l’expert en neurolearning i neuromàrqueting, Ivo Güell.
11 h – Clausura.
Pausa
11.30 h – Inici de les reunions amb els expositors.
17 h – Finalització de la jornada.

Consulta el programa de l’esdeveniment i el llistat de les empreses que hi participaran.