MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Màrqueting de continguts Andorra

Diccionario Marketing, SEO y SEM .... presionar un par de botones (que pueden ser totalmente digitales, como en las pantallas táctiles).

¿Què és el marketing de continguts a Andorra?

Quan va ser l’últim cop que vam anar a una botiga de mòbils perquè el venedor ens assessorés sobre diferències entre models i quin és el millor model de mòbil? I a una agència de viatges? Probablement fa ja alguns anys.

Avui dia, abans de comprar qualsevol producte o servei, ens n’informem a internet: busquem tot tipus d’informació relacionada, experiències d’usuari a blogs, a fòrums d’opinió, cerquem vídeos a Youtube, o fins i tot preguntem als nostres contactes en xarxes socials, o llegim les critiques de les xarxes socials. És llavors quan prenem la decisió de comprar o no. El màrketing de continguts és l’estratègia de les empreses de generar aquests continguts de qualitat al voltant del seu sector i del seu producte (continguts sempre veraços, ja que la credibilitat és fonamental per guanyar clients a internet, i tot engany es difon de seguida), i així influir en la opinió de l’usuari. Exemples d'aquests continguts són posts, vídeos, imatges, actualitzacions a xarxes socials, etc., d'elevada qualitat, pensats específicament per proporcionar a l'usuari el màxim d'informació fidedigna i així predisposar-lo a comprar. Alhora, com més volum de continguts de qualitat generem al voltant del nostre sector mitjançant totes aquestes eines (el nostre web, blocs, xarxes socials, fòrums, etc.), més probabilitats tindrem que els continguts que els cercadors posicionin millor al seu rànquing siguin els nostres i, per tant, que els usuaris recorrin a nosaltres quan prenguin lliurement la decisió de comprar.

Avui dia, abans de comprar qualsevol producte o servei, ens n’informem a internet: busquem tota mena d’informació relacionada, experiències d’usuari a blogs, a fòrums d’opinió, cerquem vídeos a YouTube, o fins i tot preguntem als nostres contactes en xarxes socials, o llegim les crítiques de les xarxes socials. És llavors quan prenem la decisió de comprar o no.

El màrqueting de continguts és l’estratègia de les empreses de generar aquests continguts de qualitat al voltant del seu sector i del seu producte (continguts sempre veraços, ja que la credibilitat és fonamental per guanyar clients a internet, i tot engany es difon de seguida), i així influir en l’opinió de l’usuari. Exemples d’aquests continguts són posts, vídeos, imatges, actualitzacions a xarxes socials, etc., d’elevada qualitat, pensats específicament per proporcionar a l’usuari el màxim d’informació fidedigna i així predisposar-lo a comprar.

Alhora, com més volum de continguts de qualitat generem al voltant del nostre sector mitjançant totes aquestes eines (el nostre web, blocs, xarxes socials, fòrums, etc.), més probabilitats tindrem que els continguts que els cercadors posicionin millor al seu rànquing siguin els nostres i, per tant, que els usuaris recorrin a nosaltres quan prenguin lliurement la decisió de comprar.