MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

El cicle ‘Ritmes, capital musical’ creix

3 minutos de lectura
Ritmes capital músical homenatge a les grans dives de la música moderna amb DDivas by WEBS WORDPRESS & SEO T.+376360387 andorre@orange.fr . MOSTRA'N MÉS

Ritmes capital músical homenatge a les grans dives de la música moderna amb DDivas by WEBS WORDPRESS & SEO T.+376360387 andorre@orange.fr . MOSTRA'N MÉS


El programa de dinamització comercial oferirà una àmplia varietat d’estils, des d’un concert d’Elena Gadel fins a havaneres, jazz, música llatina, tributs a Mecano i Queen, una ballada de sardanes i música per a infants. Els concerts seran tots els dimarts i dijous d’agost a les 19.30 h.

El cicle de concerts gratuïts al carrer Ritmes, capital musical torna aquest dijous, 1 d’agost, per quart any consecutiu amb l’objectiu dinamitzar la zona comercial tots els dimarts i els dijous d’agost a la tarda. El projecte, que enguany és més ambiciós, pren un nou impuls amb la instal·lació d’un segon espai de concerts i una programació més potent. Així doncs, a l’escenari habitual de la plaça de la Rotonda se sumarà el nou espai públic que s’ha habilitat, i que tot just s’acaba de reformar, a la confluència de l’avinguda Meritxell 112 i el carrer Sant Salvador, a la parcel·la on hi havia l’antiga caserna de bombers. Aquesta ampliació, tal com ha explicat la consellera de Promoció Turística i Comercial i Recursos Humans, Mònica Codina, respon a la voluntat de cobrir la part més baixa de l’avinguda Meritxell i de Riberaygua i Travesseres i Fener Boulevard, per revitalitzar aquesta porta d’entrada i nexe d’unió d’aquestes àrees comercials.

“L’objectiu és oferir una pausa entre les compres durant una de les èpoques de més afluència turística; esperem que segueixi tenint l’èxit i acceptació que ha tingut cada any”, ha exposat la consellera, que ha avançat la voluntat que l’espai de l’antiga caserna de bombers aculli d’ara en endavant més accions de dinamització. Aquest any el cicle, a més, mostra una clara voluntat de creixementi ho fa també amb escenaris més grans i amb un programa amb una àmplia varietat d’estils musicals que inclou, entre d’altres rumba, jazz, pop-rock i música llatina.

Alhora, se segueix apostant per les havaneres, que ja s’han convertit en tot un clàssic del Ritmes. Les actuacions –se n’han programat dotze– seran a la tarda, quan els comerços estan encara oberts.

Els concerts, que es faran de manera intercalada als dos escenaris (els dimarts seran al nou espai, mentre que els dijous, a la plaça de la Rotonda), inclouen un tribut a Mecano (1 d’agost), un concert de flamenc i pop amb Elena Gadel (6 d’agost), una actuació de rumba catalana de la mà de Miliu Calabuch i Diego Cortés (8 d’agost), un homenatge a les grans dives de la música moderna amb DDivas (13 d’agost) i un concert que combinarà música vintage, jazz, blues, rock’nroll i gospel amb el grup Shakin’all (15 d’agost).

El programa també reserva una jornada a un concert de tribut a Queen amb Bohemian Rapsody (20 d’agost), un espectacle de música llatina amb La Gozadera BCN (22 d’agost), havaneres amb Els pescadors de l’Escala (27 d’agost) i versions de pop-rock amb el grup Coversions (29 d’agost). El cicle és una aposta més per la cultura per a tots els públics, per la qual cosa s’ha pensat un programa amb diversitat d’estils musicals per oferir activitats per tothom, tal com ha assenyalat el programador cultural Josep Maria Escribano.

Sardanes i espectacles familiars Enguany també s’ha inclòs una ballada de sardanes (serà el dissabte 17 d’agost a l’antiga caserna de bombers) per oferir una activitat diferent i popular als cicles anteriors, i també es reserva com, a novetat, una part del programa als més petits i les famílies, amb la voluntat d’arribar a tots els públics: els dies 13 i 20 d’agost a les 18.30 h hi haurà un espectacle de música per a infants a la plaça de la Rotonda (serà una hora abans dels concerts per al públic adult, el que permetrà, a qui ho desitgi, assistir a les dues activitats).