MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Cómo optimizar tu página de Google My Business en Andorra Anima a tus clientes a dejar reseñas significativas que te ayuden con el posicionamiento.

1 minuto de lectura
AGÈNCIA SEO, MÀRQUETING I COMUNICACIÓ ON-LINE A ANDORRA La importància de tenir una pàgina web ha donat lloc a un nou plantejament. I ara què? No n'hi ha prou en tenir el teu aparador a internet. És de vital importància que el teu negoci es vegi. Aquí hi juga un factor clau tant el SEO com l'estratègia de màrketing i comunicació on-line. Que unes empreses o marques estiguin millor o pitjor posicionades als principals cercadors com ara Google no és fruit de la màgia, sinó de la feina ben feta. I per si això fos poc, cada vegada s'exigeix tenir més presència a les xarxes socials, estar connectats amb els nostres clients i oferir un servei tant o més personalitzat que el que podriem oferir a la botiga o al despatx. En definitiva, oferir una òptima comunicació 2.0 al nostres clients. La clau passa per combinar estratègicament tots els elements que ens ofereix la comunicació i el màrqueting on-line.

Cómo optimizar tu página de Google My Business Ya sabes cómo obtener tu ficha de empresa, pero esto no es suficiente. Quieres mejorar al máximo tu imagen en Google My Business para sacar el máximo rendimiento a esta herramienta. Presta atención: Sube una imagen de portada atractiva y acorde con tu negocio. Su tamaño habrá de ser de 1000 x 1000 pixeles aproximadamente. Igualmente, sube una imagen de perfil de 250 x 250 píxeles. Cuida que la información que compartas en Google My Business sea la misma que la de tu página web. Pon al menos 3 categorías para diferenciar a tu negocio del resto. Anima a tus clientes a dejar reseñas significativas que te ayuden con el posicionamiento.

LOCAL SEO: cómo GOOGLE MY BUSINESS afecta tu posicionamiento