MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

ART I PA a la Mostra gastronòmica d’Andorra a Ordino. 30 anys de la Mostra Gastronòmica d’Andorra, a Ordino. Els productes de proximitat i un “gastrolab” són dos dels atractius d’aquesta cita. La Mostra Gastronòmica d’Andorra, a Ordino, celebra la 30a edició amb la participació dels col·laboradors i el format habitual. El diumenge 13 de novembre, els assistents podran gaudir de les propostes d’una vintena de restauradors del país, pastissers i distribuïdors de vins i licors. “Ordino Gourmet, un tast dels Pirineus” Per commemorar el 30è aniversari, tindrà lloc el saló “Ordino Gourmet, un tast dels Pirineus”, en el qual hi haurà mostra i venda de productes de proximitat, a més de xerrades i degustacions a càrrec dels artesans presents. La mostra està ubicada en diferents espais del poble. A l’era Rossell hi haurà expositors artesans; al pati, productors de cervesa, i a la sala La Buna s’hi farà el “gastrolab” amb tasts, degustacions i diverses xerrades. #mostragastronòmicaordino #gastronomía #foodie #food #chef #instafood #foodporn #gastronomy #gourmet #ordino #ordinogoumet #ordinoesviu #gastronomia #bolo #delicious #yummy #foodpics #cake #foodlover #foodgasm #seafood #foodstagram #foodies #foodgram #dessert #foods #foodblogger #instagood #yummylicious #foodpic

ART I PA a la Mostra gastronòmica d’Andorra a Ordino. 30 anys de la Mostra Gastronòmica d’Andorra, a Ordino. Els productes de proximitat i un “gastrolab” són dos dels atractius d’aquesta cita.

La Mostra Gastronòmica d’Andorra, a Ordino, celebra la 30a edició amb la participació dels col·laboradors i el format habitual. El diumenge 13 de novembre, els assistents podran gaudir de les propostes d’una vintena de restauradors del país, pastissers i distribuïdors de vins i licors.
“Ordino Gourmet, un tast dels Pirineus”
Per commemorar el 30è aniversari, tindrà lloc el saló “Ordino Gourmet, un tast dels Pirineus”, en el qual hi haurà mostra i venda de productes de proximitat, a més de xerrades i degustacions a càrrec dels artesans presents.
La mostra està ubicada en diferents espais del poble. A l’era Rossell hi haurà expositors artesans; al pati, productors de cervesa, i a la sala La Buna s’hi farà el “gastrolab” amb tasts, degustacions i diverses xerrades.

#mostragastronòmicaordino #gastronomía #foodie #food #chef #instafood #foodporn #gastronomy #gourmet #ordino #ordinogoumet #ordinoesviu #gastronomia #bolo #delicious #yummy #foodpics #cake #foodlover #foodgasm #seafood #foodstagram #foodies #foodgram #dessert #foods #foodblogger #instagood #yummylicious #foodpic

Puede que te hayas perdido