Aigües d’Arinsal Andorra: «Farem cervesa i aigua i tenim al cap una beguda nacional»

“Farem cervesa i aigua i tenim al cap una beguda nacional”
L’empresari rus i el seu soci van comprar aigües d’Arinsal el 2018 i ara, després d’invertir 16 milions, estan a punt d’inaugurar la fàbrica de producció i una companyia de bicicletes elèctriques.

Ilya Rouss va néixer a Krasnodar (Rússia), però ha viscut la major part de la seva vida entre Buenos Aires, Barcelona i Andorra. El 2012 es va establir a la Massana i va invertir en negocis clàssics com el restaurant Buratino i la botiga Riders, per a aficionats a la bicicleta. L’any passat amb el seu soci van assumir el repte més difícil de la seva carrera: comprar Aigües d’Arinsal. Malgrat la desastrosa reputació, confien a donar-li una segona vida. Alhora, planegen impulsar el negoci de les bicicletes elèctriques fabricades el cent per cent al país sota la marca Forestal. D’aquí al 2021 volen exportar-ne fins a deu mil a tot el món. Després d’invertir en total setze milions d’euros està a punt d’inaugurar la fàbrica d’aigua i de cervesa i el Forestal Technology Center.

Si té èxit, demostrarà que una nova manera de fer negocis és possible i els empresaris que desitgin introduir activitats disruptives poden sentir-se engrescats de venir. El Centre d’Innovació Forestal podria ser una de les solucions per impulsar la mentalitat emprenedora i ser referent per atreure altres empreses que tenen la innovació i la recerca en el seu ADN. Podríem estar davant d’un canvi de rumb en la història de l’economia d’Andorra.

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2020/02/09/aigues_arinsal_tambe_fara_cervesa_bicis_electriques_157067_1125.html

Los comentarios están cerrados.