MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Aigües d’Arinsal Andorra: «Farem cervesa i aigua i tenim al cap una beguda nacional»

2 minutos de lectura
L’Espai d’Innovació d’Andorra impulsat per Actua ha obert aquest dimarts, 12 de setembre, les seves portes. Ubicat a la planta baixa de l’edifici de Caldea té una superfície de 250 metres quadrats distribuïts en dues sales. A la primera es troben les oficines de la Fundació ActuaTech, un espai de reunions i un atri amb una graderia amb capacitat per a una trentena de persones on tindran lloc les conferències i les presentacions. A l’altra sala, es mostra el vehicle autonòm que s’està testant a Andorra (el Persuasive Electric Vehicle -PEV), el CityScope amb la projecció de diversos projectes i també hi ha una zona reservada per als investigadors. En aquest primera jornada, han estat treballant conjuntament experts de FEDA, del Massachussets Institut of Technology, de l’Observatori Andorrà de la Sostenibilitat i de la Fundació ActuaTech. Paral·lelament alumnes de la Universitat d’Andorra han començat els preparatius d’una Lego Party on es farà una proposta de planificació urbanística de la zona escaldenca del Clot d’Emprivat. El secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé, i el director de la Fundació ActuaTech, Yann Baucis, també han presentat a la premsa andorrana l’Espai d’Innovació. D’altra banda, els dies 14 i 15 de setembre Andorra serà l’escenari del primer City Science Summit 2017, organitzat Massachusetts Institute of Technology amb el suport d’Actua, on experts internacionals mostraran exemples sobre com diverses ciutats dissenyen els seus espais del futur.    Aigües d Arinsal Andorra Farem cervesa i aigua i tenim al cap una beguda nacional

Aigües d Arinsal Andorra Farem cervesa i aigua i tenim al cap una beguda nacional

“Farem cervesa i aigua i tenim al cap una beguda nacional”
L’empresari rus i el seu soci van comprar aigües d’Arinsal el 2018 i ara, després d’invertir 16 milions, estan a punt d’inaugurar la fàbrica de producció i una companyia de bicicletes elèctriques.

Ilya Rouss va néixer a Krasnodar (Rússia), però ha viscut la major part de la seva vida entre Buenos Aires, Barcelona i Andorra. El 2012 es va establir a la Massana i va invertir en negocis clàssics com el restaurant Buratino i la botiga Riders, per a aficionats a la bicicleta. L’any passat amb el seu soci van assumir el repte més difícil de la seva carrera: comprar Aigües d’Arinsal. Malgrat la desastrosa reputació, confien a donar-li una segona vida. Alhora, planegen impulsar el negoci de les bicicletes elèctriques fabricades el cent per cent al país sota la marca Forestal. D’aquí al 2021 volen exportar-ne fins a deu mil a tot el món. Després d’invertir en total setze milions d’euros està a punt d’inaugurar la fàbrica d’aigua i de cervesa i el Forestal Technology Center.

Si té èxit, demostrarà que una nova manera de fer negocis és possible i els empresaris que desitgin introduir activitats disruptives poden sentir-se engrescats de venir. El Centre d’Innovació Forestal podria ser una de les solucions per impulsar la mentalitat emprenedora i ser referent per atreure altres empreses que tenen la innovació i la recerca en el seu ADN. Podríem estar davant d’un canvi de rumb en la història de l’economia d’Andorra.

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2020/02/09/aigues_arinsal_tambe_fara_cervesa_bicis_electriques_157067_1125.html