MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

10 idees de màrqueting per atraure nous clients al vostre restaurant ¿Us falten idees per mantenir actiu el vostre restaurant tot l’any? T.+33786568901 – T.+376360387

6 minutos de lectura
10 idees de màrqueting per atraure nous clients al vostre restaurant ¿Us falten idees per mantenir actiu el vostre restaurant tot l’any?

10 idees de màrqueting per atraure nous clients al vostre restaurant ¿Us falten idees per mantenir actiu el vostre restaurant tot l’any?

10 idees de màrqueting per atraure nous clients al vostre restaurant

¿Us falten idees per mantenir actiu el vostre restaurant tot l’any? Aquests 10 eixos de màrqueting us ajudaran a atraure nous clients.

A Référencement Web Ariège ajudem les pimes, empreses en general, restaurant i hotels a atraure més clients i augmentar els seus ingressos gràcies a Internet.

Independentment de la mida del vostre restaurant, és important multiplicar les iniciatives de màrqueting durant tot l’any.

10 idees de màrqueting per atraure nous clients al vostre restaurant ¿Us falten idees per mantenir actiu el vostre restaurant tot l’any?

A continuació expliquem com captar nous clients al vostre establiment i aconseguir que tornin a visitar-vos periòdicament.

Presenteu el vostre restaurant a les empreses locals, el mercat local és el més important, els turistes són necessaris, però és ideal dedicar-se al client de proximitat.

Fins i tot si voleu treballar una àrea geogràfica extensa o atraure consumidors que no viuen molt a prop de vostès, preneu-vos el temps per conèixer les empreses pròximes al vostre restaurant, feu una llista de correus i telèfons, feu un grup de WhatsApp gràcies a WhatsApp business.

Els clients d’oficines són un objectiu ideal a l’hora de dinar o al final del dia, per fer un mos o una copa abans d’anar a casa.

Si podeu, reuniu-vos amb els líders empresarials i xategeu amb els empleats que visiten el vostre restaurant.

Fins i tot podeu oferir una oferta especial reservada a empreses locals pròximes a vosaltres.

Oblida’t dels fliers repartits a correcuita

En lloc d’això, trieu «targetes» més petites, que es poden emmagatzemar a una cartera.

També obtindreu millors resultats lliurant-los en persona a possibles clients, en lloc de dispersar-los a les bústies de correu anònimes o al capó dels cotxes. (A molts llocs això no està permès)

Crea o fes ofertes de plats o begudes especials de temps limitat

Per convèncer els possibles clients de venir a descobrir el vostre restaurant, l’ideal és oferir-los un descompte exclusiu o una oferta especial, com ara un 20% a la primera factura, per exemple.

De la mateixa manera, si oferiu la comanda en línia i la lliureu a casa vostra, considereu oferir els costos d’enviament o una reducció en la primera comanda.

En qualsevol cas, limiteu aquestes ofertes a temps per aconseguir que la gent actuï. Per exemple, un val promocional reservat per als primers clients pot ser vàlid durant 30 dies, al lloc o al lloc web del restaurant.

Lliureu una targeta de fidelització preestampada (Amb la informació del vostre restaurant)

Una targeta de fidelització fa més que premiar la fidelitat dels vostres clients.

També demana als consumidors que pensin en tu quan busquen un restaurant i que tornin automàticament diverses vegades quan s’apropi la seva «recompensa».

El nostre consell: si opteu per un model de tipus «10 menjars = % de reducció o 1 menjar gratuït», seleccioneu 2 ofertes diferents en lloc d’una quan creeu una targeta de fidelització per a un client. Diversos estudis han demostrat que aquesta tàctica multiplica per deu l’impacte d’un programa de fidelització en els consumidors.

Oferiu “happy hours” al final del dia

El vostre restaurant té problemes per omplir-se abans de sopar o en determinats dies de la setmana?

Adapteu-vos al model de barres creant promocions de «happy hour», que generalment tenen lloc al final del dia durant un mínim de 2 hores. Guanyareu els clients que tinguin interès per preus atractius o les ofertes en una selecció de begudes i fins i tot compartint plats.

Podeu optar per un enfocament «1 comprat, 2 gratis» o bé oferir directament algunes referències a meitat de preu. L’avantatge de les hores feliços és que atrauen i mantenen la fidelitat, però també faciliten la reordenació de clients (Fer venir la gent a una hora que ens interessa).

El restaurant » Bar X «ofereix una oferta Happy Hour de dilluns a divendres.

Happy Hour, estil McDonald’s, prova que l’oferta Happy Hour es pot adaptar a qualsevol classe de concepte.

Desenvolupeu la vostra base de contactes amb els clients

No n’hi ha prou d’atraure nous clients, sinó que també heu de trobar la manera d’aconseguir que tornin.

Més enllà dels vostres esforços anteriors, intenteu obtenir el seu correu electrònic per al vostre butlletí informatiu o que s’uneixin a la vostra pàgina de Facebook.

Això us permetrà enviar ofertes diàries o setmanals, així com comunicar-vos als vostres menús i esdeveniments.

Per exemple, si canvieu la vostra fórmula per dinar cada dia, no oblideu anunciar el menú al matí, idealment acompanyat d’unes quantes fotos dels plats, com el restaurant «Délices Fraich’Heure» amb seu a «Sophia-Antipolis», que envia, cada dia, els preparatius del dia per correu electrònic.

Organitzar tallers de cuina

Al vostre xef li agrada compartir el seu saber-fer i les seves receptes?

Per descomptat, podeu publicar-los al vostre lloc web, però també organitzar amb freqüència tallers de cuina o vins, com el restaurant «Trésoms d’Annecy»:

Dona vida al teu establiment al web

El vostre lloc web, el vostre bloc, els vostres comptes socials i el butlletí informatiu són valuoses eines de màrqueting que podeu utilitzar durant tot l’any per atreure l’atenció de clients potencials:

Publica regularment a la teva pàgina de Facebook

Respondre a comentaris i ressenyes (bloc, Google My Business, Instagram, etc.)

Utilitzeu etiquetes

Comuniqueu bé les vostres ofertes actuals, happy hours, esdeveniments

Invertiu un pressupost reduït en publicitat de Facebook

Organitzeu vetllades especials (bloguers, etc.)

Comparteix bones fotografies i vídeos

Organitzeu vetllades de tast de vins

Una vetllada de tast de vins és una oportunitat per diversificar la vostra clientela, oferir-los una altra experiència i ressaltar els viticultors que aprecieu.

En lloc d’això, trieu un cap de setmana al vespre (de dijous a dissabte) perquè els vostres amfitrions es relaxin i gaudeixin de la degustació sense pensar en la seva setmana laboral.

Anuncieu el vostre esdeveniment, per tal d’arribar al màxim de gent possible: xarxes socials, butlletí, article del bloc … i invitacions tradicionals.

Idealment, els productors o distribuïdors de vi representats durant la nit també haurien de comunicar-se amb els seus subscriptors.

Creeu el menú amb antelació perquè els plats marxin bé amb els vins servits durant la nit.

Atraure una clientela jove

La «Generació Y» surt molt a bars, cafeteries i restaurants … I fa difusió a les xarxes socials, cosa que us pot ajudar a sensibilitzar-vos.

Per orientar aquests clients més joves, és important tenir cura de l’ambient i la decoració del restaurant per proporcionar-los una “experiència” que vagi més enllà del menjar.

Teniu un restaurant gurmet?

Inspireu-vos en les iniciatives de certs establiments amb estrelles Michelin, que han ofert una reducció del 30% per als menors de 30 anys.

Dona vida al teu restaurant durant tot l’any

Dona vida al teu establiment d’acord amb els moments més destacats de l’any: Nadal i Cap d’Any, per descomptat, però també esdeveniments esportius, dies temàtics, celebracions familiars, Halloween, la Castanyada, Carnaval (Ara amb la Covid19 dificil pero en el futur …

Per exemple, podeu equipar-vos amb una gran pantalla de televisió perquè els vostres clients puguin passar la nit veient un partit important o fins i tot crear menús i ofertes especials específiques per a cada esdeveniment.

Si encara no ho heu fet, consulteu amb nosaltres quin és el millor màrqueting en aquests moments de recessió i seguiu-nos a Facebook per obtenir idees mensuals.

Us ha estat útil aquest article? No us oblideu de compartir-lo!

10 idees de màrqueting per atraure nous clients al vostre restaurant ¿Us falten idees per mantenir actiu el vostre restaurant tot l’any?