MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Marketing Movil Andorra – Màrqueting Mòbil Andorra

3 minutos de lectura
10 idees de màrqueting per atraure nous clients al vostre restaurantLes raquetes de neu són ideals per gaudir de les muntanyes nevades a Andorra i practicar senderisme, muntanyisme o alpinisme amb neu verges. https://esportselit.com/ esportselit@andorra.ad Viu les muntanyes nevades a Andorra i els nostres fantàstics paisatges blancs. Practica esport i gaudeix de la natura amb total seguretat amb les excursions guiades amb raquetes de neu a ~ Andorra by Esports Elit Andorra Guies amb títol oficial reconegut a Andorra. https://esportselit.com/ esportselit@andorra.ad Botiga en línia Venda de material de Telemark amb ofertes especials Som líders en Telemark al Pirineu amb el millor preu Venda d'esquí de muntanya amb ofertes especials Venda de paquets turístics (lloguer esqui i forfets) Lloguer d'esquís Andorra Activitat de Raquetes de neu (hivern) Activitat d'esquí de muntanya (hivern)

Marketing Movil Andorra A ningú se li escapa ja, que els dispositius en mobilitat són una peça clau del nostre univers digital Màrqueting Mòbil Andorra

Consulta amb un professional nostre per Skype Consultoria en línia de Xarxes Socials i Màrqueting Digital Social Media, Community Manager, creació de continguts per a Internet

A ningú se li escapa ja, que els dispositius en mobilitat són una peça clau del nostre univers digital. No obstant això, i encara que portàvem molt parlant de el futur i present del màrqueting mòbil, fins ara tant marques com usuaris no acabaven de veure-ho a la pràctica.
No obstant això, avui podem assegurar que és una realitat. Els usuaris passen més de 4 hores al dia connectat al telèfon intel·ligent. Per als negocis i les marques és una oportunitat que lluny d’haver aconseguit la seva maduresa, té encara molt recorregut.
Futur del màrqueting mòbil: les claus per 2021
Per a aquest acabat d’estrenar 2021, les claus que lideraran aquest futur del màrqueting mòbil seran:
Màrqueting de proximitat 3.0
Molts negocis comencen a disposar d’eines amb les quals conèixer molt més als consumidors tant dins, com prop de l’establiment. (Google local business) per exemple.
Gràcies a la combinació amb la intel·ligència artificial podem conèixer els interessos en temps real d’una persona i utilitzar aquesta informació per dinamitzar el punt de venda, fer campanyes locals o simplement adquirir coneixement d’hàbits de consum.
Mòbil com a dispositiu de pagament
La integració de diferents solucions i l’aposta dels gegants tecnològics per aquest suport com a element per realitzar pagaments, fa que el desplegament en el mercat sigui una realitat durant el 2021
«Mobile First»
si, de veritat. O t’adaptes o serà difícil triomfar. Què dic triomfar, ni tan sols ser visible. Cada vegada els usuaris som més exigents i immediats.
No esperem que carregui una pàgina en el nostre telèfon intel·ligent més del compte (5 segons diferents estudis, és on es xifra la barrera psicològica entre l’èxit i el fracàs). Però no només els usuaris, sinó que Google i altres també han donat mostres fermes del seu compromís amb els continguts adaptats al mòbil.
Tant és així, que si volem posicionar la nostra web en 2019, haurem de fer un molt bon treball de disseny mòbil. Per a això podem optimitzar la nostra web amb l’opció «AMP (Accelerated Mobile Pages)» que millora la velocitat de càrrega i la mida de la pàgina.
«Progressive Web Apps (PWA)»
És una barreja entre les aplicacions natives i les webs mòbils.
Aquesta forma de fer aplicacions té múltiples avantatges, entre elles el cost, el manteniment i la no dependència de la botiga d’apps, que està creixent a ritmes de gegant.
Tant és així, que el 2020 s’espera que el 50% de les apps mòbils estiguin creades d’aquesta forma.
connectivitat 5G
En 2019 apareixeran múltiples models de smartphones incorporant aquesta tecnologia de comunicacions mòbils.
És possible que encara no estiguin optimitzats al 100% i moltes zones no tindran cobertura d’aquesta tecnologia, però és una cosa que anirà creixent en penetració i en prestacions amb el pas dels mesos i anys.
Els avantatges seran innombrables sobre les actuals xarxes de comunicacions: més capacitat i velocitat de connexió que donarà lloc a nous serveis de valor afegit.
El contingut en temps real
El contingut segueix sent un dels grans motors del màrqueting. En 2019 haurem de preocupar per fer contingut de qualitat, innovador i creatiu, però que alhora pugui ser efímer, audiovisual i en temps real.
Altres tecnologies
Sens dubte, el 2021 i gràcies a la incorporació d’innovacions en els dispositius mòbils, el futur màrqueting mòbil passarà per solucions utilitzant les interfícies vocals i la realitat augmentada.
I la teva marca, ¿ja s’ha plantejat com afrontar el futur màrqueting mòbil? No esperis per veure com impacten aquestes tendències en la teva estratègia de màrqueting i fa un pas endavant.
Vols aprendre a crear i gestionar projectes de «Mobile Marketing»?