MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Xarxes socials A Internet 2.0, les xarxes socials han adquirit una importància essencial en l’univers de les marques de qualsevol empresa. Indissociables del lloc web corporatiu, tenen com a objectiu proporcionar interfícies de comunicació directa amb els clients i possibles clients en aquest context, anomenats «seguidors». Per tant, les xarxes socials intensifiquen el fort sentit de pertinença a la marca dels seguidors. Utilitza Facebook i Twitter per promocionar la teva marca: pública-hi imatges, gràfics i vídeos per crear una imatge de marca única i identificable. Fomenta la participació activa dels teus seguidors a aquestes plataformes fent-los preguntes i intentant que s’impliquin d’una manera o d’una altra (per exemple, amb formularis i/o qüestionaris). Usa LinkedIn com a canal d’empresa a empresa amb la intenció de promocionar-te en el camp del teu sector. Millorarà la visibilitat de l’empresa per als consumidors potencials, clients, socis comercials i possibles empleats. En resum, fes servir les xarxes socials com una gran eina per guanyar la lleialtat de clients creant una comunitat en línia al voltant de la teva marca. Cultiva els contactes Aquesta tècnica pretén mantenir qualsevol relació amb els consumidors aliens, aquells que creus que encara no tenen cap intenció de comprar. Per tant, es tracta d’afegir valor a tota la informació recollida a través de les teves campanyes de màrqueting digital, utilitzant-la per contactar amb aquests consumidors aliens quan ho consideris oportú. Per exemple, quan un usuari ha visitat el lloc web buscant una categoria específica de productes però sense anar més lluny, guarda aquesta informació a la base de dades. Amb aquestes dades, en el futur podràs tornar a contactar l’usuari: li podies preguntar si va aconseguir recopilar tota la informació que buscava o si el pots ajudar en el seu procés de compra, etc. Considerar qualsevol visita al teu lloc web com una intenció de compra és un error que no has de cometre. Cultivar els contactes (lead nurturing) més aviat consisteix en recopilar informació que et permeti crear una relació de confiança amb el teu client potencial al llarg de tot el seu procés de compra. Com implementar un màrqueting digital eficient? Identifica la teva audiència i segmenta-la tenint en compte els antecedents d’implicació. Defineix amb atenció el missatge que vols enviar als diferents segments. Utilitza les tècniques de màrqueting digital més rellevants i rendibles per arribar a la teva audiència. Vigila constantment el rendiment de les campanyes. Sincronitza tota la informació recopilada en el teu sistema de CRM (gestió de la relació amb els clients) perquè els teus representants de vendes en treguin profit. Adapta la teva estratègia de màrqueting digital gràcies als resultats recopilats fins que hagis trobat les tècniques més eficients i rendibles.

Xarxes socials A Internet 2.0, les xarxes socials han adquirit una importància essencial en l'univers de les marques de qualsevol empresa. Indissociables del lloc web corporatiu, tenen com a objectiu proporcionar interfícies de comunicació directa amb els clients i possibles clients en aquest context, anomenats «seguidors». Per tant, les xarxes socials intensifiquen el fort sentit de pertinença a la marca dels seguidors. Utilitza Facebook i Twitter per promocionar la teva marca: pública-hi imatges, gràfics i vídeos per crear una imatge de marca única i identificable. Fomenta la participació activa dels teus seguidors a aquestes plataformes fent-los preguntes i intentant que s'impliquin d'una manera o d'una altra (per exemple, amb formularis i/o qüestionaris). Usa LinkedIn com a canal d'empresa a empresa amb la intenció de promocionar-te en el camp del teu sector. Millorarà la visibilitat de l'empresa per als consumidors potencials, clients, socis comercials i possibles empleats. En resum, fes servir les xarxes socials com una gran eina per guanyar la lleialtat de clients creant una comunitat en línia al voltant de la teva marca. Cultiva els contactes Aquesta tècnica pretén mantenir qualsevol relació amb els consumidors aliens, aquells que creus que encara no tenen cap intenció de comprar. Per tant, es tracta d'afegir valor a tota la informació recollida a través de les teves campanyes de màrqueting digital, utilitzant-la per contactar amb aquests consumidors aliens quan ho consideris oportú. Per exemple, quan un usuari ha visitat el lloc web buscant una categoria específica de productes però sense anar més lluny, guarda aquesta informació a la base de dades. Amb aquestes dades, en el futur podràs tornar a contactar l'usuari: li podies preguntar si va aconseguir recopilar tota la informació que buscava o si el pots ajudar en el seu procés de compra, etc. Considerar qualsevol visita al teu lloc web com una intenció de compra és un error que no has de cometre. Cultivar els contactes (lead nurturing) més aviat consisteix en recopilar informació que et permeti crear una relació de confiança amb el teu client potencial al llarg de tot el seu procés de compra. Com implementar un màrqueting digital eficient? Identifica la teva audiència i segmenta-la tenint en compte els antecedents d'implicació. Defineix amb atenció el missatge que vols enviar als diferents segments. Utilitza les tècniques de màrqueting digital més rellevants i rendibles per arribar a la teva audiència. Vigila constantment el rendiment de les campanyes. Sincronitza tota la informació recopilada en el teu sistema de CRM (gestió de la relació amb els clients) perquè els teus representants de vendes en treguin profit. Adapta la teva estratègia de màrqueting digital gràcies als resultats recopilats fins que hagis trobat les tècniques més eficients i rendibles.

Xarxes socials

A Internet 2.0, les xarxes socials han adquirit una importància essencial en l’univers de les marques de qualsevol empresa. Indissociables del lloc web corporatiu, tenen com a objectiu proporcionar interfícies de comunicació directa amb els clients i possibles clients en aquest context, anomenats «seguidors». Per tant, les xarxes socials intensifiquen el fort sentit de pertinença a la marca dels seguidors. Utilitza Facebook i Twitter per promocionar la teva marca: pública-hi imatges, gràfics i vídeos per crear una imatge de marca única i identificable. Fomenta la participació activa dels teus seguidors a aquestes plataformes fent-los preguntes i intentant que s’impliquin d’una manera o d’una altra (per exemple, amb formularis i/o qüestionaris). Usa LinkedIn com a canal d’empresa a empresa amb la intenció de promocionar-te en el camp del teu sector. Millorarà la visibilitat de l’empresa per als consumidors potencials, clients, socis comercials i possibles empleats. En resum, fes servir les xarxes socials com una gran eina per guanyar la lleialtat de clients creant una comunitat en línia al voltant de la teva marca.

Cultiva els contactes

Aquesta tècnica pretén mantenir qualsevol relació amb els consumidors aliens, aquells que creus que encara no tenen cap intenció de comprar. Per tant, es tracta d’afegir valor a tota la informació recollida a través de les teves campanyes de màrqueting digital, utilitzant-la per contactar amb aquests consumidors aliens quan ho consideris oportú. Per exemple, quan un usuari ha visitat el lloc web buscant una categoria específica de productes però sense anar més lluny, guarda aquesta informació a la base de dades. Amb aquestes dades, en el futur podràs tornar a contactar l’usuari: li podies preguntar si va aconseguir recopilar tota la informació que buscava o si el pots ajudar en el seu procés de compra, etc. Considerar qualsevol visita al teu lloc web com una intenció de compra és un error que no has de cometre. Cultivar els contactes (lead nurturing) més aviat consisteix en recopilar informació que et permeti crear una relació de confiança amb el teu client potencial al llarg de tot el seu procés de compra.

Com implementar un màrqueting digital eficient?
Identifica la teva audiència i segmenta-la tenint en compte els antecedents d’implicació.
Defineix amb atenció el missatge que vols enviar als diferents segments.
Utilitza les tècniques de màrqueting digital més rellevants i rendibles per arribar a la teva audiència.
Vigila constantment el rendiment de les campanyes.
Sincronitza tota la informació recopilada en el teu sistema de CRM (gestió de la relació amb els clients) perquè els teus representants de vendes en treguin profit.
Adapta la teva estratègia de màrqueting digital gràcies als resultats recopilats fins que hagis trobat les tècniques més eficients i rendibles.