MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Webinar Actua – Metamorfosis. La possible solució al nou paradigma Lluís Serra

3 minutos de lectura
Webinar Actua - Metamorfosis. La possible solució al nou paradigma Esdeveniment Actua Lluís Serra: CEO & Fundador de One Step Ahead. Conferenciant, escriptor i provocador digital. Professor en Màrqueting Digital, Comerç Electrònic, Xarxes Socials i OmniChannel a la Universitat de Barcelona

Webinar Actua – Metamorfosis. La possible solució al nou paradigma Esdeveniment Actua. Actua 1 juliol 2020 Hora 9:30 h Lloc Webinar a través de la plataforma ZOOM

Aquest seminari web, organitzat per Actua, realitzat a través de la plataforma ZOOM, que permet el seguiment gratuït des de qualsevol racó del planeta a través d’una sessió en directe, està dirigit a aquelles persones que estiguin obertes a prendre consciència de la necessitat de fer canvis individuals d’actitud i d’aptitud per a aconseguir els seus objectius.

A partir d’analitzar la situació actual de molts professionals i empresaris que cauen en el descoratjament i en la frustració pensant que no hi ha canvi possible si l’entorn no canvia, hem dissenyat aquesta sessió.

Objectius de la jornada
 
Iniciar processos de millora contínua. Que ens permetin avançar per davant de l’evolució natural del mercat.
Aprendre a crear equips de treball forts i motivats com a base del lideratge conscient. Que ens condueixi a aconseguir l’èxit personal i el professional.
Millorar la productivitat i la qualitat de servei. Que ens permeti convertir-nos en la competència, i no tenir competència.

Ponents

Lluís Serra: CEO & Fundador de One Step Ahead. Conferenciant, escriptor i provocador digital. Professor en Màrqueting Digital, Comerç Electrònic, Xarxes Socials i OmniChannel a la Universitat de Barcelona, ​​Universitat Pompeu Fabra, Universitat Politècnica de Catalunya, Generalitat de Catalunya, INESDI (Digital Business School), Barcelona Activa, Diputació de Barcelona, ​​Cambra de Comerç de Barcelona i de Terrassa. Formador de Noves Tecnologies, Millora Personal i Professional, Lideratge i Tècniques de Venda.
   
Com a formador ofereix les pautes per integrar les capacitats necessàries tant en l’àmbit individual com a escala corporativa que proporcionen el canvi de mentalitat i de mètodes de treball, totes dues imprescindibles per adaptar-se a la incessant evolució del món digital i aprofitar les incommensurables oportunitats que ofereix aquesta revolució digital del Segle XXI. Aplica en tots els cursos, classes, ponències i conferències la seva genuïna adaptació del concepte tradicional de formació. Tal com ell descriu: ‘la formació no és només transmetre coneixements, és comunicar, provocar canvis en els comportaments de les persones’. Per Lluís Serra interaccionar amb el públic, comunicar amb claredat i aportar consells útils és indispensable. En les seves formacions introdueix exemples basats en la seva experiència afegint alguns dels millors (i més ben guardats secrets) del seu èxit.
   
Com a responsable digital marca diferència gràcies a la seva capacitat d’anticipar les tendències i detectar les incipients oportunitats que ofereix un sector en constant moviment com és el Comerç Electrònic, el Màrqueting Digital i les Xarxes Socials. Combina una mentalitat estratègica amb una enorme comprensió de l’entorn, indispensables per arribar a perfeccionar l’operativa en els projectes, l’obtenció de resultats mesurables i quantificar els mateixos de forma precisa.
   
«Ahir vaig anar tot el que vaig poder, avui sóc tot el que vull»
by Lluís Serra.