MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Avui en dia el posicionament a Internet és vital per a qualsevol classe de pàgina web, ja que en depèn que una pàgina aparegui entre els primers resultats a Google i altres motors de cerca. Un bon posicionament assegura una visibilitat més gran i més possibilitats d’atreure un gran trànsit orgànic cap a la pàgina; adaptant i optimitzant el contingut de la web. Si voleu vendre a Internet, és indispensable estar entre els primers resultats dels cercadors, ja que s’estima que més del 60% dels clics succeeixen a la primera pàgina. Entre els principals avantatges d’un bon posicionament destaca la visibilitat en cercadors, el trànsit orgànic més gran, l’augment de les conversions o la possibilitat de destacar davant la competència, entre d’altres. Sens dubte, la clau rau en la correcta execució de les tècniques de SEO i SEM. Tot i això, hi ha multitud d’errors relacionats amb la nostra estratègia que poden alterar el nostre objectiu i la identificació dels quals pot resultar complexa. La solució? Realitzar una auditoria SEO. En què consisteix una auditoria SEO? Una auditoria SEO no rau a optimitzar una web, sinó a alinear la pàgina amb la seva estratègia perquè la pàgina web aconsegueixi més vendes i el negoci facturi més. El servei d’Auditoria SEO comporta una anàlisi de totes les mètriques que poden afectar el desenvolupament de l’estratègia estudiada i el seu èxit. Com a resultat s’obté una web optimitzada les vendes de la qual es veuen augmentades potencialment. Els elements que es revisen durant una auditoria són els següents: l’estructura del lloc web, les etiquetes i les metadades, la velocitat de càrrega, la usabilitat mòbil i la qualitat del contingut. Amb això s’assoleix millorar, entre altres coses, l’experiència de l’usuari, ja que els clients sentiran navegar sense problemes per la web; la velocitat, pel fet que s’identifiquen els factors que la poden alentir; i la seguretat del lloc web, amb còpies de seguretat o instal·lant un certificat SSL.

AGENCIA DE MARKETING HOTELERO Y PARA RESTAURANTES| PROPOSTA MARÇ 2024 Cómo gestionar las redes sociales de un hotelAvui en dia el posicionament a Internet és vital per a qualsevol classe de pàgina web, ja que en depèn que una pàgina aparegui entre els primers resultats a Google i altres motors de cerca. Un bon posicionament assegura una visibilitat més gran i més possibilitats d'atreure un gran trànsit orgànic cap a la pàgina; adaptant i optimitzant el contingut de la web. Si voleu vendre a Internet, és indispensable estar entre els primers resultats dels cercadors, ja que s'estima que més del 60% dels clics succeeixen a la primera pàgina. Entre els principals avantatges d'un bon posicionament destaca la visibilitat en cercadors, el trànsit orgànic més gran, l'augment de les conversions o la possibilitat de destacar davant la competència, entre d'altres. Sens dubte, la clau rau en la correcta execució de les tècniques de SEO i SEM. Tot i això, hi ha multitud d'errors relacionats amb la nostra estratègia que poden alterar el nostre objectiu i la identificació dels quals pot resultar complexa. La solució? Realitzar una auditoria SEO. En què consisteix una auditoria SEO? Una auditoria SEO no rau a optimitzar una web, sinó a alinear la pàgina amb la seva estratègia perquè la pàgina web aconsegueixi més vendes i el negoci facturi més. El servei d'Auditoria SEO comporta una anàlisi de totes les mètriques que poden afectar el desenvolupament de l'estratègia estudiada i el seu èxit. Com a resultat s'obté una web optimitzada les vendes de la qual es veuen augmentades potencialment. Els elements que es revisen durant una auditoria són els següents: l'estructura del lloc web, les etiquetes i les metadades, la velocitat de càrrega, la usabilitat mòbil i la qualitat del contingut. Amb això s'assoleix millorar, entre altres coses, l'experiència de l'usuari, ja que els clients sentiran navegar sense problemes per la web; la velocitat, pel fet que s'identifiquen els factors que la poden alentir; i la seguretat del lloc web, amb còpies de seguretat o instal·lant un certificat SSL.

Avui en dia el posicionament a Internet és vital per a qualsevol classe de pàgina web, ja que en depèn que una pàgina aparegui entre els primers resultats a Google i altres motors de cerca. Un bon posicionament assegura una visibilitat més gran i més possibilitats d’atreure un gran trànsit orgànic cap a la pàgina; adaptant i optimitzant el contingut de la web.

Si voleu vendre a Internet, és indispensable estar entre els primers resultats dels cercadors, ja que s’estima que més del 60% dels clics succeeixen a la primera pàgina. Entre els principals avantatges d’un bon posicionament destaca la visibilitat en cercadors, el trànsit orgànic més gran, l’augment de les conversions o la possibilitat de destacar davant la competència, entre d’altres.

Sens dubte, la clau rau en la correcta execució de les tècniques de SEO i SEM. Tot i això, hi ha multitud d’errors relacionats amb la nostra estratègia que poden alterar el nostre objectiu i la identificació dels quals pot resultar complexa. La solució? Realitzar una auditoria SEO.

En què consisteix una auditoria SEO?

Una auditoria SEO no rau a optimitzar una web, sinó a alinear la pàgina amb la seva estratègia perquè la pàgina web aconsegueixi més vendes i el negoci facturi més. El servei d’Auditoria SEO comporta una anàlisi de totes les mètriques que poden afectar el desenvolupament de l’estratègia estudiada i el seu èxit. Com a resultat s’obté una web optimitzada les vendes de la qual es veuen augmentades potencialment.

Els elements que es revisen durant una auditoria són els següents: l’estructura del lloc web, les etiquetes i les metadades, la velocitat de càrrega, la usabilitat mòbil i la qualitat del contingut. Amb això s’assoleix millorar, entre altres coses, l’experiència de l’usuari, ja que els clients sentiran navegar sense problemes per la web; la velocitat, pel fet que s’identifiquen els factors que la poden alentir; i la seguretat del lloc web, amb còpies de seguretat o instal·lant un certificat SSL.