MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Som especialistes en marketing gastronòmic, n’hi ha que fan molt bones fotos, però no saben res de les necessitats d’un restaurant, nosaltres som especialistes en gastronomia hotels i restaurants i sabem quin és el públic objectiu (Target) però sobretot del fet que parlem d’una cosa o una altra. El màrqueting gastronòmic, tot i que tothom se n’atreveix a parlar, no és una qüestió senzilla. Sobretot quan es tracta de fer-se conèixer i ser reconegut. Al món empresarial és fonamental i a hores d’ara tu ho saps millor que ningú. Més del mateix cansa i no crida l’atenció i no ajuda a vendre més. Per això és inevitable que pensis en com desenvolupar-te al món digital, perquè any rere any se superen exponencialment els percentatges de nous clients que es mouen per la xarxa per trobar llocs per menjar. I el que és més important, decideixen on fer-ho i reserven taula per internet. TINGUES CLAR QUE PER ARRIBAR MÉS LLUNY HAS DE SABER CAP ON VOLS ANAR. I créixer no és només fer les coses bé, sinó saber mostrar-ho i vendre’l. Per això és tan valuós ser on és el client i conèixer la manera d’arribar-hi, amb un missatge i un relat que el convenci. SI NO TOTS ELS CLIENTS SÓN IGUALS, PER QUÈ VOLS SEDUIR-LOS DE LA MATEIXA MANERA? Els clients gastronòmics són un target molt gran i molt ampli. Foodies, mil·lennistes, clients exigents, celebracions i les noves demandes gastronòmiques són les que t’obliguen a ser conscient de quins són els diferents tipus de clients que hi ha. Això et permetrà distingir gustos i motivacions per crear productes i experiències pensant en cadascun per satisfer-los millor

Som especialistes en marketing gastronòmic, n’hi ha que fan molt bones fotos, però no saben res de les necessitats d’un restaurant, nosaltres som especialistes en gastronomia hotels i restaurants i sabem quin és el públic objectiu (Target) però sobretot del fet que parlem d’una cosa o una altra. El màrqueting gastronòmic, tot i que tothom se n’atreveix a parlar, no és una qüestió senzilla. Sobretot quan es tracta de fer-se conèixer i ser reconegut. Al món empresarial és fonamental i a hores d’ara tu ho saps millor que ningú. Més del mateix cansa i no crida l’atenció i no ajuda a vendre més.

Per això és inevitable que pensis en com desenvolupar-te al món digital, perquè any rere any se superen exponencialment els percentatges de nous clients que es mouen per la xarxa per trobar llocs per menjar. I el que és més important, decideixen on fer-ho i reserven taula per internet.

TINGUES CLAR QUE PER ARRIBAR MÉS LLUNY HAS DE SABER CAP ON VOLS ANAR.

I créixer no és només fer les coses bé, sinó saber mostrar-ho i vendre’l. Per això és tan valuós ser on és el client i conèixer la manera d’arribar-hi, amb un missatge i un relat que el convenci.

SI NO TOTS ELS CLIENTS SÓN IGUALS, PER QUÈ VOLS SEDUIR-LOS DE LA MATEIXA MANERA?

Els clients gastronòmics són un target molt gran i molt ampli. Foodies, mil·lennistes, clients exigents, celebracions i les noves demandes gastronòmiques són les que t’obliguen a ser conscient de quins són els diferents tipus de clients que hi ha.

Això et permetrà distingir gustos i motivacions per crear productes i experiències pensant en cadascun per satisfer-los millor