MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

rethinking 2 Conferència: ‘ReThinking’, no és el mateix digitalitzar-se que transformar-se digitalment Càtedra IESE 19/06/2019 Edifici Crèdit Centre · 3a planta · Av. Meritxell, 80·Andorra la Vella 19:00 Crèdit Andorrà organitza una conferència sobre com afrontar la transformació digital, a càrrec de Marc Vidal, divulgador econòmic i consultor en transformació i estratègia digital. El ponent ens parlarà dels nous models de negoci, de processos, del nou client digital i de com repensar l’empresa. D’altra banda, també identificarà el valor que la tecnologia, les dades, l’automatització i la intel·ligència artificial poden aportar a sectors cabdals a Andorra com ara el comerç o el turisme i, sobretot, el paper rellevant de les persones en aquesta revolució tecnològica. Entrada lliure. Confirmació d’assistència abans del 18 de juny al telèfon 88 88 88. Aforament limitat.

Conferència: ‘ReThinking’, no és el mateix digitalitzar-se que transformar-se digitalment Càtedra IESE 19/06/2019 Edifici Crèdit Centre · 3a planta · Av. Meritxell, 80·Andorra la Vella 19:00 Crèdit Andorrà organitza una conferència sobre com afrontar la transformació digital, a càrrec de Marc Vidal, divulgador econòmic i consultor en transformació i estratègia digital. El ponent ens parlarà dels nous models de negoci, de processos, del nou client digital i de com repensar l’empresa. D’altra banda, també identificarà el valor que la tecnologia, les dades, l’automatització i la intel·ligència artificial poden aportar a sectors cabdals a Andorra com ara el comerç o el turisme i, sobretot, el paper rellevant de les persones en aquesta revolució tecnològica. Entrada lliure. Confirmació d’assistència abans del 18 de juny al telèfon 88 88 88. Aforament limitat.

Conferència: ‘ReThinking’, no és el mateix digitalitzar-se que transformar-se digitalment
Càtedra IESE
19/06/2019
Edifici Crèdit Centre · 3a planta · Av. Meritxell, 80·Andorra la Vella

19:00
Crèdit Andorrà organitza una conferència sobre com afrontar la transformació digital, a càrrec de Marc Vidal, divulgador econòmic i consultor en transformació i estratègia digital. El ponent ens parlarà dels nous models de negoci, de processos, del nou client digital i de com repensar l’empresa. D’altra banda, també identificarà el valor que la tecnologia, les dades, l’automatització i la intel·ligència artificial poden aportar a sectors cabdals a Andorra com ara el comerç o el turisme i, sobretot, el paper rellevant de les persones en aquesta revolució tecnològica. Entrada lliure. Confirmació d’assistència abans del 18 de juny al telèfon 88 88 88. Aforament limitat.

Puede que te hayas perdido

Pero, ¿cómo conseguir clientes para esta nueva web? La clave está en la difusión. Utilizar estrategias de marketing digital, como las redes sociales, el email marketing y la publicidad online 1 minuto de lectura