Restaurant Lo Racó de les Terres de L’Ebre a Andorra a Taula 2019 menús gastronòmics als baixos de l’Hotel Eureka

Restaurant Lo Racó de les Terres de L’Ebre a Andorra a Taula 2019 menús gastronòmics maridats amb cervesa Inèdit de DAMM. Avui 25 de setembre del 2019 hem fet les proves finals del menú d’Andorra a Taula 2019. Amics, col·laboradors i «menjarets» hem gaudit de la cuina de l’Emili al Restaurant situat als baixos de l’Hotel Eureka. Aquesta tarda podem afirmar que l’oferta gastronòmica d’Andorra a taula 2019 està pràcticament preparada. L’any passat vàrem ser el Restaurant que va fer més serveis del Menú Andorra a Taula, així que amics i clients si us és possible féu la reserva de la vostra taula com més aviat millor al Tel.+376845848 -o- hoteleureka@andorra.ad  .

Podem afirmar que és un menú molt equilibrat on combinem peix fresc, original de les terres de l’Ebre i carns amb textures diverses amb fumats i fins i tot una petita degustació de caviar… a més d’altres plats que seran una agradable sorpresa per als paladars més exigents. Us esperem no us oblideu de fer la vostra reserva

Restaurant Lo Racó de les Terres de L'Ebre a Andorra a Taula 2019 menús gastronòmics maridats amb cervesa Inèdit de DAMM. Avui 25 de setembre del 2019 hem fet les proves finals del menú d'Andorra a Taula 2019.