MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Possibilitat d’expandir el mercat gràcies a les xarxes socials amb la nostra feina de posicionament web

5 minutos de lectura
Possibilitat d'expandir el mercat gràcies a les xarxes socials amb la nostra feina de posicionament web. És molt més fàcil per a les empreses expandir el seu mercat geogràficament en emprar els canals digitals per donar-se a conèixer

Estratègies de màrqueting digital què són?

Les estratègies de màrqueting digital són les planificacions fetes amb l’objectiu final d’incrementar la presència en línia dels negocis per a les quals han estat disposades. Aquestes planificacions es componen dels passos que cal seguir durant l’estratègia, juntament amb les eines i els canals que es faran servir, perquè l’estratègia es desenvolupi degudament.

Avantatges d’utilitzar una estratègia de màrqueting digital.

Utilitzar una estratègia de màrqueting digital pot ser útil per les raons següents:

Assolir una major quantitat d’audiència. Fer ús dels mitjans digitals pot atraure a l’empresa una varietat d’audiència més gran.

Augment de les vendes. A més de permetre aconseguir més possibles clients en ser present a diversos canals digitals. S’obté una quantitat més gran de vendes i de guanys.

Possibilitat d’expandir el mercat gràcies a les xarxes socials amb la nostra feina de posicionament web. És molt més fàcil per a les empreses expandir el seu mercat geogràficament en emprar els canals digitals per donar-se a conèixer.

Varietat de canals. En fer ús d’una estratègia l’empresa pot accedir a una gran varietat de canals digitals on es troba una major quantitat d’audiència en comparació amb els canals tradicionals.

Comunicació a l’abast. L’informe dels canvis que es facin dels productes i serveis d’una empresa s’assoleix fer molt més ràpid.

Menor inversió. Recórrer als mitjans digitals per expandir un negoci és molt més accessible que utilitzar els anuncis tradicionals.

Monitoratge dels resultats. L’avantatge dels canals digitals és que presenten mètriques de les accions que s’han executat per fer servir-los en l’avenç de l’estratègia.

Increment de la competència. Com que és present en una gran varietat de canals digitals, les empreses han d’enfrontar-se a una major quantitat de competència.

Màrqueting de continguts: Ús duna gran varietat de continguts per cridar l’atenció de l’audiència. I fer-nos aparèixer per infinitat de frases o paraules clau a Google.

És la forma més ràpida d’aconseguir audiència als diferents canals on són presents els projectes. Ja que es tracta de la creació de contingut suggeridor, de qualitat i interactiu; que doni seguretat a la gent perquè es converteixin en clients. 

Alguns dels continguts que poden ser creats per atraure audiència són:

Vídeos. El contingut que es pot fer per a un vídeo pot ser molt més atractiu per audiència.

Entrevistes: on es pot compartir els diferents punts de vista d’un entrevistat amb qui es comparteixi temàtica.

Cursos o seminaris en línia: on s’ofereix informació que l’empresa consideri que pugui ser útil per a l’audiència.

Tutorials: amb aquest contingut es pot demostrar l’ús d’un producte

Blogs: Són articles on es comparteix informació d’interès, que tingui en comú amb l’empresa i el nostre mercat objectiu.

Possibilitat d'expandir el mercat gràcies a les xarxes socials amb la nostra feina de posicionament web. És molt més fàcil per a les empreses expandir el seu mercat geogràficament en emprar els canals digitals per donar-se a conèixer Sopar de cap d'any Andorra - Cena de fin de año Andorra -Acomiada’t de l’any de la manera més especial i dona la benvinguda a l’any nou 2022 a KRAM RESTAURANT. 

Posicionament als cercadors 

És l’optimització orgànica, és a dir de forma natural, de la pàgina web perquè aparegui a la 1a pàgina de Google, truqui ara i li explicarem com ho pot aconseguir T.+33786568901 – T.+376360387.

El posicionament als cercadors, també coneguda com a SEO (Search Engine Optimization), es tracta de la sèrie d’accions que es duen a terme per incrementar la posició i visibilitat d’una pàgina web, i que aquesta faci presència als primers resultats dels cercadors. 

Les accions que són posades en pràctica són:

SEO Local – Google local Business, per mi és el més important en aquests moments, truqui ara: T.+33786568901 – T.+376360387.

SEO Nacional

SEO Internacional

White Hat

Black Hat (Nosaltres no ho practiquem – És tot el que a Google no li agrada que fem)

Màrqueting als Cercadors de pagament o SEM, nosaltres no ho fem servir.

És l’ús d’anuncis sobre l’empresa com manera d’aparèixer en els primers resultats.

El màrqueting als cercadors, també conegut com a Posicionament SEM (Search Engine Màrqueting) és una manera més senzilla per posicionar la pàgina web als cercadors, però molt cara i quan deixes de pagar acaba el posicionament, ja que es tracta d’un posicionament pagat amb la finalitat d’aparèixer als primers resultats.

Les plataformes en què es poden contractar anuncis són:

Instagram Ads és un gran engany.

Facebook Ads és un gran engany.

Google Ads

Twitter Ads

Email Màrqueting 

Ús del correu electrònic perquè les empreses es comuniquin amb els seus clients.

El correu electrònic màrqueting és una eina molt important en l’estratègia, ja que, així es pot mantenir la comunicació amb els clients o arribar a possibles nous clients. L’eina és completament personalitzable, per la qual cosa es pot crear un disseny únic i professional que cridi l’atenció dels clients.

SendinBlue: és un programari gratuït que està en diversos idiomes i permet enviar 9.000 correus a contactes il·limitats.

VerticalResponse: entre els seus plans de serveis, el pla gratuït permet trametre 4.000 correus al mes i tenir una base de fins a 300.

MailerLite: entre els plans de serveis d’aquesta plataforma, el pla gratuït ofereix l’enviament de correus il·limitats per a fins a 1.000 subscriptors.

Mailchimp: el pla gratuït d’aquest programari permet remetre 12.000 correus al mes i tenir fins a 2.000 subscriptors.

Màrqueting de xarxes socials

Promoure els productes d’un negoci o empresa a les xarxes socials 

Aquest Màrqueting es tracta de les accions que es duen a terme a les xarxes socials amb l’objectiu de promocionar una empresa o negoci, per la qual cosa és una part essencial del creixement en una web. 

Les xarxes socials en què més es crea «engagement» són:

WhatsApp: és usat per comunicar-se amb els clients de manera directa.

Telegram: és una alternativa a WhatsApp que compta amb més capacitat en les seves funcions.

YouTube: en aquesta plataforma es poden publicar vídeos de contingut variat pel gaudi de l’audiència.

Instagram: aquesta plataforma crida l’atenció de l’audiència per mitjà d’imatges amb informació cridanera.

Facebook: amb aquesta plataforma s’aconsegueix la participació de l’audiència a les publicacions de l’empresa, per tal d’obtenir «engagement».

Possibilitat d'expandir el mercat gràcies a les xarxes socials amb la nostra feina de posicionament web. És molt més fàcil per a les empreses expandir el seu mercat geogràficament en emprar els canals digitals per donar-se a conèixer

Màrqueting Digital Andorra

Servei SEO Andorra

Google Ads Andorra

Social mitjana Andorra

Desenvolupament Brandbook Andorra

Serveis d’Email Màrqueting Andorra

Màrqueting de Continguts Andorra

Màrqueting Automation Andorra

Hubspot Andorra

Active Campaign Màrqueting Andorra

Desenvolupament Web Andorra

Desenvolupament WordPress Andorra

Desenvolupament Woocommerce Andorra

Desenvolupament Prestashop Andorra

Desenvolupament Shopify Andorra

Desenvolupament Magento Andorra

Desenvolupament Python Andorra

Desenvolupament RAD Studio Delphi Firemonkey Andorra

Desenvolupament APP Andorra

Desenvolupament Flutter Andorra

Desenvolupament Ionic Andorra

Desenvolupament Java Andorra

Desenvolupament SWIFT Andorra

Desenvolupament React JS Andorra

Altres Tecnologies Andorra

Desenvolupament Odoo Andorra

Desenvolupament Suite CRM Andorra

Desenvolupament de Chatbots Andorra

Programació Andorra

Desenvolupament PHP Andorra

Desenvolupament Laravel Andorra

Desenvolupament CodeIgniter Andorra

Desenvolupament Vue.Js Andorra

Desenvolupament Angular Andorra

Desenvolupament Javascript Andorra

Desenvolupament Node.JS Andorra

Desenvolupament React JS A ndorra

Desenvolupament fullstack Javascript Andorra

Possibilitat d'expandir el mercat gràcies a les xarxes socials amb la nostra feina de posicionament web. És molt més fàcil per a les empreses expandir el seu mercat geogràficament en emprar els canals digitals per donar-se a conèixerSopars i dinars de Nadal per empreses al restaurant KRAM 2021 | Cenas y almuerzos de Navidad para empresas en el restaurant KRAM 2021