MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Posicionament WEB a GOOGLE. Especialistes en Hotels, Restaurants, Constructores, Advocats, Assessories i empreses de serveis. MÀRQUETING DE CONTINGUTS PEP VERGÉS | Tel.+376 360 387 – +33786568901. 

1 minuto de lectura
Posicionament WEB a GOOGLE en Anglès, Francès, Espanyol i Català. Especialistes en Hotels, Restaurants, Constructores, Advocats, Assessories i empreses de serveis. - MÀRQUETING DE CONTINGUTS PEP VERGÉS | Tel.+376 360 387 – +33786568901. Acomiada’t de l’any de la manera més especial i dona la benvinguda a l’any nou 2023 - Cap d'any 2024 a KRAM RESTAURANT. Fin de año 2024. Vine al KRAM i gaudeix d’un sopar únic per a un Cap d’Any inoblidable. Cuina mediterrània amb el millor de les terres de Castellà amb un toc Francès. Un ambient mediterrani impregnat de festivitat amb vins i xampany prèmium.

Posicionament WEB a GOOGLE en Anglès, Francès, Espanyol i Català. Especialistes en Hotels, Restaurants, Constructores, Advocats, Assessories i empreses de serveis. – MÀRQUETING DE CONTINGUTS PEP VERGÉS | Tel.+376 360 387 – +33786568901. 

Posicionament WEB a GOOGLE en Anglès, Francès, Espanyol i Català. Especialistes en Hotels, Restaurants, Constructores, Advocats, Assessories i empreses de serveis. - MÀRQUETING DE CONTINGUTS PEP VERGÉS | Tel.+376 360 387 – +33786568901. Som especialistes en marketing gastronòmic, n'hi ha que fan molt bones fotos, però no saben res de les necessitats d'un restaurant, nosaltres som especialistes en gastronomia hotels i restaurants i sabem quin és el públic objectiu (Target) però sobretot del fet que parlem d'una cosa o una altra. El màrqueting gastronòmic, tot i que tothom se n'atreveix a parlar, no és una qüestió senzilla. Sobretot quan es tracta de fer-se conèixer i ser reconegut. Al món empresarial és fonamental i a hores d'ara tu ho saps millor que ningú. Més del mateix cansa i no crida l'atenció i no ajuda a vendre més. Per això és inevitable que pensis en com desenvolupar-te al món digital, perquè any rere any se superen exponencialment els percentatges de nous clients que es mouen per la xarxa per trobar llocs per menjar. I el que és més important, decideixen on fer-ho i reserven taula per internet. TINGUES CLAR QUE PER ARRIBAR MÉS LLUNY HAS DE SABER CAP ON VOLS ANAR. I créixer no és només fer les coses bé, sinó saber mostrar-ho i vendre'l. Per això és tan valuós ser on és el client i conèixer la manera d'arribar-hi, amb un missatge i un relat que el convenci. SI NO TOTS ELS CLIENTS SÓN IGUALS, PER QUÈ VOLS SEDUIR-LOS DE LA MATEIXA MANERA? Els clients gastronòmics són un target molt gran i molt ampli. Foodies, mil·lennistes, clients exigents, celebracions i les noves demandes gastronòmiques són les que t'obliguen a ser conscient de quins són els diferents tipus de clients que hi ha. Això et permetrà distingir gustos i motivacions per crear productes i experiències pensant en cadascun per satisfer-los millor.

Webs a partir de 199 € *Posicionament WEB en Anglès, Francès, Espanyol i Català. *Especialistes en Hotels, Restaurants, Assessories i empreses de serveis. *Publicacions per Instagram, Facebook, Twitter i LinkedIn. *Gestió professionals de les Xarxes Socials en general. *Vídeos professionals de vendes, en especial per Immobiliàries i Constructores. *Llocs web & «Landing pages», mini webs, botigues en línia, especialistes en WordPress *Infografia. *Collage de fotos, gestió i creació de fotografies i vídeos professionals. *Gràfics, dissenys professionals per publicar en xarxes socials, revistes, flyers, informes, E-books | T.+376360387 | info@app-shop.fr  

https://marquetingdecontinguts.com/ 

https://posicionamientoseosabadell.com/wordpress/ 

https://posicionamientoseosabadell.com/ 

https://dissenywebandorra.eu/ 

Líders en posicionament orgànic a Catalunya, Occitània i Andorra. 

Si vol arribar a la primera plana de Google, d’una forma orgànica i natural, sense llençar els diners amb publicitat a Google. 

Truqui ara, +376360387.

https://promotorainmobiliariaandorra.com/ 

http://www.hanson.ad/ 

https://luxeresidencial.com/ 

https://tax-advisor-andorra.com/ 

https://advocatlaboralandorra.com/  

https://psicolegsandorra.com/ 

https://abogadosandorra.com/ 

https://fusteriaconferandorra.com/ 

https://fusteriaebenandorra.com/ 

https://fusteriaebenisteriaartandorra.com/ 

https://gran-farmacia-online.com/ 

https://proteccio-dades.com/ 

EXEMPLES de RESTAURANTS – POSICIONAMENT I XARXES.

https://restaurant-borda-xixerella-andorra.com/ 

https://lasangria-restaurant-grill.com/ 

https://restaurantarrosseriaandorra.com/ 

https://restaurantelcarlit.com/ 

https://blog.kramandorra.com/ 

etc.