MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

¿Perquè crear un Blog per el seu negoci?

1 minuto de lectura
TELETREBALL - Aprèn WordPress - Aprèn XARXES SOCIALS.  ¿Tens un negoci o empresa, ofereixes un servei i vols donar-lo a conèixer a Internet?, o ¿Només vols aprendre WordPress per llançar-te a l'aventura dels blocs o tenir el teu propi lloc web? Sóc expert i professor particular de WordPress a Toulouse, Pamiers, Sabadell i Barcelona. Amb unes quantes classes pots tenir el teu propi web i aprendre a gestionar tu mateix en el futur sense necessitat de contractar un dissenyador Web. Aprofita aquests 15 o 30 dies i aprèn WordPress o Gestió de Xarxes Socials. Tenim més de 50.000 seguidors a Internet i més de 25.000.000 de visites a les nostres webs. Portem més de 150 Blogs i Webs en WordPress. WhatsApp Francès +33786568901 - WhatsApp Espanyol +34640194322 - WhatsApp Andorra +376360387. També podem parlar per Skype "paginesgrogues" És molt més senzill del que sembla. ¿Prefereixes que faci jo la “Web” o “Blog” en WordPress o després t'ensenyi a gestionar-la? Millora la teva visibilitat a internet som especialistes en posicionament web i destaca't sobre la teva competència. Et posem a la 1a plana de Google. Amb WordPress podràs crear tota mena de webs: des d'atractives pàgines corporatives, a blocs o fins i tot botigues en línia. WordPress és una eina molt flexible.

TELETREBALL - Aprèn WordPress - Aprèn XARXES SOCIALS.  ¿Tens un negoci o empresa, ofereixes un servei i vols donar-lo a conèixer a Internet?, o ¿Només vols aprendre WordPress per llançar-te a l'aventura dels blocs o tenir el teu propi lloc web? Sóc expert i professor particular de WordPress a Toulouse, Pamiers, Sabadell i Barcelona. Amb unes quantes classes pots tenir el teu propi web i aprendre a gestionar tu mateix en el futur sense necessitat de contractar un dissenyador Web. Aprofita aquest 15 dies i aprèn WordPress o Gestió de Xarxes Socials. Tenim més de 50.000 seguidors a Internet i més de 25.000.000 de visites a les nostres webs. Portem més de 150 Blogs i Webs en WordPress. WhatsApp Francès +33786568901 - WhatsApp Espanyol +34640194322 - WhatsApp Andorra +376360387. També podem parlar per Skype "paginesgrogues" És molt més senzill del que sembla. ¿Prefereixes que faci jo la “Web” o “Blog” en WordPress o després t'ensenyi a gestionar-la? Millora la teva visibilitat a internet som especialistes en posicionament web i destaca't sobre la teva competència. Et posem a la 1a plana de Google. Amb WordPress podràs crear tota mena de webs: des d'atractives pàgines corporatives, a blocs o fins i tot botigues en línia. WordPress és una eina molt flexible.

Un bloc és una eina o web dinàmica molt valorada per Google que permet actualitzar contingut i seccions constantment, és molt recomanable utilitzar-la quan l’empresa, restaurant, hotel, immobiliària i organització té moltes coses per publicar sobre la seva marca o el seu sector a través dels posts al Blog, i té una característica molt positiva i important, que ajuda molt al posicionament orgànic o natural el posicionament que no utilitza la publicitat en línia, doncs en cada post es poden posar etiquetes i categories i aquestes paraules clau o frases clau (Keywords) són molt ben i ràpidament indexades per Google i permeten aparèixer en les cerques en el màxim de cerques possibles.

Per això en el nostre Blog estem en més de 10.000 visites mensuals,  a més com que té una periodicitat de publicacions de continguts diària, setmanal o mensual dóna molt joc i les xarxes socials són les seves grans aliades per poder viralitzar les actualitzacions i cada post, cosa que nosaltres fem utilitzant les xarxes socials (Pinterest, Twitter, Instagram i Facebook però sobretot Google local business , arribar a molts més clients potencials i audiència en general i aconseguir participació i resposta en forma de nous clients.

Perquè crear un Blog per el seu negoci un bloc és una eina o web dinàmica molt valorada per Google i per el posicionament del seu negoci a Google