marzo 25, 2023

MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

El COA entrega els diplomes olímpics als participants a Tokio, Beijing i FOJE Gina del Rio i Iria Medina, han obtingut 4.500 € i 3000 € respectivament, per les seves classificacions als FOJE VUOKATTI 2022

2 minutos de lectura
Nota de premsa d'AndBank El COA entrega els diplomes olímpics als participants a Tokio, Beijing i FOJE Gina del Rio i Iria Medina, han obtingut 4.500 € i 3000 € respectivament, per les seves classificacions als FOJE.

El COA entrega els diplomes olímpics als participants a Tokio, Beijing i FOJE

  • Gina del Rio i Iria Medina, han obtingut 4.500 € i 3000 € respectivament, per les seves classificacions als FOJE.

 Escaldes Engordany, -13 de maig de 2022.

Nota de premsa d'AndBank El COA entrega els diplomes olímpics als participants a Tokio, Beijing i FOJE Gina del Rio i Iria Medina, han obtingut 4.500 € i 3000 € respectivament, per les seves classificacions als FOJE.

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) va convocar ahir, a la seu social d’Andbank, als atletes i tècnics que van participar als Jocs Olímpic de Tokio 2021, als atletes, tècnics i FIS equipment que van participar al Jocs Olímpics de Beijing 2022 i que van participar al Festival Olímpic de la Joventut Europea a Vuokatti 2022.

 El motiu era el lliurament dels diplomes i Pins de participació del CIO als atletes que van participar als Jocs Olímpics de Beijing 2022, a més dels premis econòmics dels dos atletes que van participar al Festival Olímpics de la Joventut Europea a Vuokatti 2022 i que van obtenir un resultat més baix de la 8a posició.

A l’acte hi van assistir la M.I. Ministra de Cultura i Esports, Silvia Riva, el Secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, Josep Maria Cabanes d’Andbank, el president del COA, Jaume Martí, i el director del COA, Jordi Orteu, així com membres de la Federació andorrana d’esquí, de la federació d’atletisme, la Federació de Canoe-caiac i alguns dels esportistes participants als jocs:

  • Dels Jocs Olímpics de Tokio 2021, la Mònica Doria en canoe-caiac, no va poder venir el Pol Moya
  • Dels Jocs Olímpics de Beijing 2022, la Cande moreno (Alpí), la Maeva Estevez (Snowboard), l’ Ireneu esteve (Cross Country), el Joan Verdu (Alpí), no va poder assistir la Carola Vila (Cross Country)
  • Dels EYOWF de Vuokatti, la Gina del Rio (Cross Country), la Iria Medina (Alpí) i el Quim Grioche (Cross Country), no va assistir en Lluis Torres

Durant l’acte també es va fer el lliurament de dos xecs a les esquiadores Gina del Rio i Iria medina, per la classificació aconseguida en els FOJE de Vuokatti -4t i 7è lloc Gina i 4t lloc Iria-. Els xecs són una recompensa a la feina feta que s’atorga  segons els barem que estipula cada Comitè Olímpic nacional.

D’altra banda, la FAE va voler retre homenatge a dues persones de l’equip d’esquí de fons que han donat molt suport tant a l’equip tècnic com als esportistes, Calor Zoller i Laura Orgué, els quals han dedicat molt de temps per que els resultats fossin els millors i han estat un gran referent per a tothom.