MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

MARMITAKO Als Peixets d’en Xana Restaurant Peixateria a Encamp| I el “marmitako” un dels plats típics mariners de la gastronomia espanyola més coneguts i estesos a tot el territori nacional és el Marmitako o marmita de bonítol. La majoria ho reconeixen com un plat de la cuina basca, que si és que són els que millor han sabut donar a conèixer la seva cuina, i a més han ensenyat a apreciar-la. És un guisat molt fàcil d’elaborar, gairebé tots els cuiners que ens ho han preparat ho han fet de manera molt similar, sempre hi ha millors mans que altres, sobretot pel punt de cocció del peix. El marmitako parteix d’ingredients humils a l’abast de tothom, i és un guisat molt nutritiu, molt complet i reconfortant, hauria d’estar al receptari bàsic a totes les llars. Els Peixets d’en Xana a ENCAMP PEIXATERIA RESTAURANT. Cuina del Xef Paulo abans xef a la #bordaxixerella cuina de peix i marisc plats tradicionals i de proximitat, esmorzars de forquilla. L’esmorzar és el primer àpat del dia i per molts nosaltres el més important. A Andorra tenim el costum de reunir-nos amb una bona taula, amb familiars o amics i amigues i gaudir-lo com toca: Amb un plat de cuina Andorrana o plats tradicionals d’altres cuines pròximes, com la Catalana o la Francesa, però sobretot de la cuina de la Cerdanya i de l’Alt Urgell com el Trinxat d’Andorra.

MARMITAKO Als Peixets d’en Xana Restaurant Peixateria a Encamp| I el “marmitako” un dels plats típics mariners de la gastronomia espanyola més coneguts i estesos a tot el territori nacional és el Marmitako o marmita de bonítol. La majoria ho reconeixen com un plat de la cuina basca, que si és que són els que millor han sabut donar a conèixer la seva cuina, i a més han ensenyat a apreciar-la. És un guisat molt fàcil d’elaborar, gairebé tots els cuiners que ens ho han preparat ho han fet de manera molt similar, sempre hi ha millors mans que altres, sobretot pel punt de cocció del peix. El marmitako parteix d’ingredients humils a l’abast de tothom, i és un guisat molt nutritiu, molt complet i reconfortant, hauria d’estar al receptari bàsic a totes les llars.

Els Peixets d’en Xana a ENCAMP PEIXATERIA RESTAURANT. Cuina del Xef Paulo abans xef a la #bordaxixerella cuina de peix i marisc plats tradicionals i de proximitat, esmorzars de forquilla. L’esmorzar és el primer àpat del dia i per molts nosaltres el més important. A Andorra tenim el costum de reunir-nos amb una bona taula, amb familiars o amics i amigues i gaudir-lo com toca: Amb un plat de cuina Andorrana o plats tradicionals d’altres cuines pròximes, com la Catalana o la Francesa, però sobretot de la cuina de la Cerdanya i de l’Alt Urgell com el Trinxat d’Andorra.