MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

L’Andorra Taste se celebrarà del 14 al 18 de setembre a Escaldes-Engordany. L’Andorra Taste, la primera Trobada Internacional de Gastronomia d’Alta Muntanya organitzada per Andorra Turisme i Vocento Gastronomía – grup GSR, reunirà del 14 al 18 de setembre a un centenar de professionals d’entorns muntanyosos de tot el món amb l’objectiu de fer valdre la cuina d’alta muntanya, segons informa Andorra Turisme en un comunicat. Així, durant cinc dies es vol debatre, argumentar i construir a través de la gastronomia sobre identitat, sostenibilitat i projecció dels territoris d’alta muntanya com entorns de vida rural i generadors de riquesa.

L'Andorra Taste se celebrarà del 14 al 18 de setembre a Escaldes-Engordany. L'Andorra Taste, la primera Trobada Internacional de Gastronomia d’Alta Muntanya organitzada per Andorra Turisme i Vocento Gastronomía – grup GSR, reunirà del 14 al 18 de setembre a un centenar de professionals d’entorns muntanyosos de tot el món amb l'objectiu de fer valdre la cuina d'alta muntanya, segons informa Andorra Turisme en un comunicat. Així, durant cinc dies es vol debatre, argumentar i construir a través de la gastronomia sobre identitat, sostenibilitat i projecció dels territoris d’alta muntanya com entorns de vida rural i generadors de riquesa.

L’Andorra Taste se celebrarà del 14 al 18 de setembre a Escaldes-Engordany. L’Andorra Taste, la primera Trobada Internacional de Gastronomia d’Alta
Muntanya organitzada per Andorra Turisme i Vocento Gastronomía – grup GSR, reunirà del 14 al 18 de setembre a un centenar de professionals d’entorns muntanyosos de tot el món amb l’objectiu de fer valdre la cuina d’alta muntanya, segons informa Andorra Turisme en un comunicat. Així, durant cinc dies es vol debatre, argumentar i construir a través de la gastronomia sobre identitat, sostenibilitat i projecció dels territoris d’alta muntanya com entorns de vida rural i generadors de riquesa.