MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

ACTUA GOOGLE 2019 L’acord entre Actua i La Mêlée El conveni de col·laboració entre Actua i La Mêlée potencia l’intercanvi d’iniciatives que fomenten i promocionen la digitalització i els sectors tecnològics. L’objectiu d’aquest acord és que Andorra i les seves empreses es beneficiïn de les oportunitats que ofereix aquesta associació tant pel desenvolupament tecnològic, la digitalització com per a la seva internacionalització. Les empreses i les startups andorranes amb projectes tecnològics, de digitalització i d’innovació podreu gaudir dels beneficis d’aquest acord. Els avantatges que t’ofereix aquest acord amb La Mêlée són:   Et connectem amb empreses, start-ups i emprenedors de la regió d’Occitània. Et donem accés a totes les activitats i formacions organitzades per La Mêlée. Les empreses i entitats andorranes podreu fer, a través d’Actua, peticions de formacions específiques que puguin oferir La Mêlée a Tolosa. T’oferim l’opció de fer servir els espais físics de La Mêlée per mantenir reunions (La Cantine Toulouse i Nova Mêlée). Els espais són gratuïts i s’han de reservar prèviament a través d’Actua.

L'acord entre Actua i La Mêlée El conveni de col·laboració entre Actua i La Mêlée potencia l’intercanvi d’iniciatives que fomenten i promocionen la digitalització i els sectors tecnològics. L’objectiu d’aquest acord és que Andorra i les seves empreses es beneficiïn de les oportunitats que ofereix aquesta associació tant pel desenvolupament tecnològic, la digitalització com per a la seva internacionalització. Les empreses i les startups andorranes amb projectes tecnològics, de digitalització i d’innovació podreu gaudir dels beneficis d’aquest acord. Els avantatges que t'ofereix aquest acord amb La Mêlée són:   Et connectem amb empreses, start-ups i emprenedors de la regió d’Occitània. Et donem accés a totes les activitats i formacions organitzades per La Mêlée. Les empreses i entitats andorranes podreu fer, a través d’Actua, peticions de formacions específiques que puguin oferir La Mêlée a Tolosa. T'oferim l’opció de fer servir els espais físics de La Mêlée per mantenir reunions (La Cantine Toulouse i Nova Mêlée). Els espais són gratuïts i s’han de reservar prèviament a través d’Actua.

L’acord entre Actua i La Mêlée El conveni de col·laboració entre Actua i La Mêlée potencia l’intercanvi d’iniciatives que fomenten i promocionen la digitalització i els sectors tecnològics. L’objectiu d’aquest acord és que Andorra i les seves empreses es beneficiïn de les oportunitats que ofereix aquesta associació tant pel desenvolupament tecnològic, la digitalització com per a la seva internacionalització. Les empreses i les startups andorranes amb projectes tecnològics, de digitalització i d’innovació podreu gaudir dels beneficis d’aquest acord. Els avantatges que t’ofereix aquest acord amb La Mêlée són:   Et connectem amb empreses, start-ups i emprenedors de la regió d’Occitània. Et donem accés a totes les activitats i formacions organitzades per La Mêlée. Les empreses i entitats andorranes podreu fer, a través d’Actua, peticions de formacions específiques que puguin oferir La Mêlée a Tolosa. T’oferim l’opció de fer servir els espais físics de La Mêlée per mantenir reunions (La Cantine Toulouse i Nova Mêlée). Els espais són gratuïts i s’han de reservar prèviament a través d’Actua.