La partida de 180.000 euros que ha destinat Actua per a la segona edició de les subvencions adreçades per a empresaris del país s’ha exhaurit aquest dimecres 29 de maig 2019

Exhaurit el pressupost per a la segona edició de les subvencions Actua per a la petita i mitjana empresa

Notícies Subvencions Actua Empresa
La partida de 180.000 euros que ha destinat Actua per a la segona edició de les subvencions adreçades per a empresaris del país s’ha exhaurit aquest dimecres, 29 de maig. Totes les peticions rebran resposta per correu certificat. Aquests ajuts tenen per objectiu donar suport a la transformació de l’empresa andorrana, potenciar la seva competitivitat i facilitar processos d’internacionalització.

Fins al moment s’han rebut 71 peticions. L’import de la subvenció que s’atorgava era d’un màxim del 80% del cost dels serveis contractats (impostos no inclosos), amb un límit de 4.000 euros per beneficiari.

Primera edició de les #SubvencionsActua

Actua va llançar el mes de setembre de 2018 la primera convocatòria per al programa de subvencions per a la petita i mitjana empresa amb un import inicial de 190.000 euros. Com a conseqüència del gran nombre de peticions, es va ampliar la partida amb una dotació de 90.000 euros més. De les 141 sol·licituds, 88 es van aprovar i 53 van ser denegades per incompliment de les bases o esgotament de la partida econòmica prevista. El 24% dels projectes presentats estaven relacionats amb el sector del comerç i l’hostaleria, i el 10% amb empreses amb producte propi i distribució.

Els ajuts contemplaven la subvenció de la contractació d’una determinada tipologia de serveis que contribueixen a facilitar l’accés de l’empresa a la digitalització, la innovació, la internacionalització i l’emprenedoria, acompanyant la seva diversificació internacional i la seva presencia a l’exterior.

#SubvencionsActua

Subvencions Actua Empresa 2019

L'acord entre Actua i La Mêlée El conveni de col·laboració entre Actua i La Mêlée potencia l’intercanvi d’iniciatives que fomenten i promocionen la digitalització i els sectors tecnològics. L’objectiu d’aquest acord és que Andorra i les seves empreses es beneficiïn de les oportunitats que ofereix aquesta associació tant pel desenvolupament tecnològic, la digitalització com per a la seva internacionalització. Les empreses i les startups andorranes amb projectes tecnològics, de digitalització i d’innovació podreu gaudir dels beneficis d’aquest acord. Els avantatges que t'ofereix aquest acord amb La Mêlée són:   Et connectem amb empreses, start-ups i emprenedors de la regió d’Occitània. Et donem accés a totes les activitats i formacions organitzades per La Mêlée. Les empreses i entitats andorranes podreu fer, a través d’Actua, peticions de formacions específiques que puguin oferir La Mêlée a Tolosa. T'oferim l’opció de fer servir els espais físics de La Mêlée per mantenir reunions (La Cantine Toulouse i Nova Mêlée). Els espais són gratuïts i s’han de reservar prèviament a través d’Actua.