MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

La 41a Fira d’Andorra la Vella va obrir portes ahir al matí amb 170 expositors d’arreu del país i s’allargarà fins diumenge. Per aquesta està previst que hi passin fins a 60.000 visitants.

2 minutos de lectura
fira d'andorra la vella

fira d'andorra la vella

La 41a Fira d'Andorra la Vella va obrir portes ahir al matí amb 170 expositors d’arreu del país i que s’allargarà fins demà diumenge. Per aquesta està previst que hi passin fins a 60.000 visitants.

La 41a Fira d’Andorra la Vella va obrir portes ahir al matí amb 170 expositors d’arreu del país i que s’allargarà fins demà diumenge. Per aquesta està previst que hi passin fins a 60.000 visitants.
La fira, que va quedar inaugurada amb la tallada de la cinta per part de la cònsol major, Conxita Marsol, i el cap de Govern, Xavier Espot, va comptar amb la comitiva d’autoritats que va iniciar el recorregut visitant l’exposició Memòries de la construcció de l’avinguda Meritxell, una de les novetats d’enguany i que explica la història i l’evolució que ha tingut l’avinguda, que era l’antiga carretera general i que avui en dia s’ha convertit en l’eix comercial del país.
La fira, que segons Espot és un símbol per al país, ha patit una evolució tecnològica i ha anat canviant, però “l’essència és la mateixa i creiem que és important que el Govern estigui al costat per donar continuïtat a projectes com a aquest”.
I és que malgrat que una gran part de la fira vagi destinada al sector de l’automòbil, amb expositors de cotxes de diferents concessionaris, també hi ha petits artesans que ofereixen els seus productes d’elaboració pròpia, com poden ser embotits típics del país, formatges o mel, entre d’altres. Aquest és el cas, per exemple, i entre molts altres, de Cal Jordi de Ransol, que ofereix productes com la donja i la bringuera, que són dos embotits que només es troben al Principat i en cap altre lloc del Pirineu. Tot això barrejat amb la mostra d’avenços tecnològics i les possibilitats gastronòmiques i hoteleres que el país ofereix, com l’Sport Hotel Hermitage & Spa que ahir va presentar el seu nou assessor gastronòmic, el xef Francis Paniego, que compta amb dues estrelles Michelin.

fira d'andorra la vella
fira d’andorra la vella