MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Els hotelers constaten un ritme lent en la venda d’entrades del Cirque du Soleil espectacle 2019

1 minuto de lectura

Tot a punt per a l’estrena del nou espectacle del Cirque du Soleil. Fins al 28 de juliol es podrà veure «Rebel», un repàs per les cançons més significatives dels millors intèrprets masculins de la història de la música. Segons la Unió Hotelera enguany el ritme de venda d’entrades és molt inferior al d’altres anys, una valoració que contradiu la versió d’Andorra Turisme.

Alguns hotelers de la zona propera al recinte van més enllà i relativitzen l’impacte del Cirque en l’ocupació. La gerent del Novotel, Maria Puigdellívol, assegura que molts dels visitants venen en autobusos. «En veiem molts davant el recinte i la gent es menja l’entrepà allà mateix, no va ni a la terrassa del bar a consumir».

Ara per ara són els establiments de les parròquies centrals on sembla que està funcionant millor la demanda d’entrades. La Unió Hotelera relativitza l’alentiment en la venda, ja que per contra l’ocupació mitjana a tot el país en aquest cap de setmana, el primer del nou espectacle del Cirque, se situa en un 64,49%, lleugerament superior al mateix període del 2018, quan va ser del 62,82%.

https://www.andorradifusio.ad/noticies/hotelers-constaten-ritme-lent-venda-entrades