octubre 7, 2022

MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

El Tour Auto culmina una edició inoblidable Més de 200 cotxes han recorregut el Principat en una caravana multicolor

2 minutos de lectura
El Tour Auto culmina una edició inoblidable Més de 200 cotxes han recorregut el Principat en una caravana multicolor

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2022/05/01/el_tour_auto_culmina_una_edicio_inoblidable_199708_1125.html

El Tour Auto culmina una edició inoblidable. Més de 200 cotxes han recorregut el Principat en una caravana multicolor.

La 31a edició del Tour Auto, la més prestigiosa prova de carretera per a vehicles clàssics i històrics de competició, va viure durant el dia d’ahir una espectacular jornada al més alt nivell, segons l’Automòbil Club d’Andorra (ACA). Més de 200 equips van circular de nord a sud del país fins a Andorra la Vella, que va posar punt final a la cinquena i última etapa de la cursa francesa.

L’etapa va sortir de Pau a les 7.30 del matí i després d’un llarg itinerari en territori francès, en el qual s’incloïen dues proves especials en carretera, els cotxes van entrar a Andorra per la frontera del Pas de la Casa, dirigint-se a continuació a Ordino per a efectuar un breu reagrupament al Camp de la Tenada. Després de circular pel centre històric d’Ordino, els equips es van dirigir a la carretera del Coll d’Ordino on van disputar la 14a i última especial cronometrada de la competició, en la que primer els cotxes de regularitat i a continuació els de velocitat van disputar els últims 9,2 quilòmetres selectius del Tour Auto 2022.

ACA Esportiva, divisió esportiva de l’Automòbil Club d’Andorra, va ser la responsable del desenvolupament d’aquesta prova especial en carretera tancada, amb prop de 50 comissaris, oficials i personal sanitari mobilitzats. En finalitzar el tram, tots els participants es van dirigir al Parc Central d’Andorra la Vella configurant un parc multitudinari que va ser visitat per una gran quantitat d’aficionats. Tothom va poder admirar i fotografiar els cotxes i també parlar amb els pilots. Els més, els més petits també van tenir el seu espai conductiu, el Mini Tour, en el qual van poder practicar amb un mini Ferrari creat per a l’ocasió.

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2022/05/01/el_tour_auto_culmina_una_edicio_inoblidable_199708_1125.html?utm_source=push&utm_medium=web&utm_campaign=webpush