noviembre 21, 2019

HOTEL ROC MELER WIFI GRATUIT

Por MARQUETINGDECONTINGUTS

Restaurant La Cabana El restaurant de l'Hotel Roc Meler En el nostre restaurant LA CABANA, ens basem en un nou mètode de Buffet. Proporcionem un servei que cada un pot triar al seu gust cada plat, però SEMPRE tindrà a la seva disposició els consells del nostre nutricionista. Es faran suggeriments de menús, plats, quantitats ideals… Vine i gaudeix de la nostra cuina de mercat, on es barreja la creativitat del nostre xef amb els plats i sabors únics. Cuina sense gluten Gluten free Andorra Hotel A l'Hotel Roc Meler Canillo Andorra "gluten free Andorra Hotel" elaborem i manipulem els aliments per al celíac, sempre separats de la resta en una cuina exclusiva per a Celíacs. No fem servir els mateixos estris de cuina per elaborar productes amb gluten i productes sense gluten. Disposem d'una zona per emmagatzemar exclusivament els aliments especials sense gluten i una zona d'elaboració exclusiva. Evitem els productes a granel així com aquells elaborats artesanalment on, com que no estan suficientment etiquetats, no es pot comprovar la llista d'ingredients.

Restaurant La Cabana
El restaurant de l’Hotel Roc Meler

En el nostre restaurant LA CABANA, ens basem en un nou mètode de Buffet. Proporcionem un servei que cada un pot triar al seu gust cada plat, però SEMPRE tindrà a la seva disposició els consells del nostre nutricionista. Es faran suggeriments de menús, plats, quantitats ideals…

Vine i gaudeix de la nostra cuina de mercat, on es barreja la creativitat del nostre xef amb els plats i sabors únics.

Cuina sense gluten
Gluten free Andorra Hotel
A l’Hotel Roc Meler Canillo Andorra «gluten free Andorra Hotel» elaborem i manipulem els aliments per al celíac, sempre separats de la resta en una cuina exclusiva per a Celíacs.

No fem servir els mateixos estris de cuina per elaborar productes amb gluten i productes sense gluten.

Disposem d’una zona per emmagatzemar exclusivament els aliments especials sense gluten i una zona d’elaboració exclusiva.

Evitem els productes a granel així com aquells elaborats artesanalment on, com que no estan suficientment etiquetats, no es pot comprovar la llista d’ingredients.