MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

La 12a edició del Congrés conclou amb una visió cap al futur del turisme de muntanya El Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar tanca la seva 12a edició amb més de 300 participants de 14 països assistint a les sessions d’Andorra, i molts més sumant-se per retransmissió en línia, una possibilitat que es va estrenar en la passada edició i que s’ha mantingut per a aquesta. Sota el lema «MOUNTAINLIKERS: Sostenibilitat i benestar, les claus del turisme de muntanya», una trentena de ponents internacionals, entre professionals de primer nivell i múltiples representants institucionals, han participat al llarg de dos dies en quatre sessions i un gran nombre de ponències magistrals en què s’han abordat temes rellevants, com la sostenibilitat-com a eix del desenvolupament del sector turístic-, la diversificació turística, en particular, els productes turístics emergents que responen a les noves demandes dels viatgers, i la formació necessària per als recursos humans que afrontaran l’adaptació del sector als reptes actuals, entre d’altres. En aquesta edició, com a novetat, el Congrés ha plantejat la qüestió del benestar, incloent-lo, per primera vegada, en el seu àmbit d’actuació, reflectint així la demanda del nou turista i la necessària adaptació de l’oferta a les necessitats dels viatgers. Tenint en compte els reptes de les destinacions de muntanya en matèria de diversificació i avanç del canvi climàtic. S’han destacat experiències reals de la implementació dels conceptes de «turisme wellness», «turisme termal» i del “turisme prèmium”, amb intervencions de ponents de primer nivell, que han estat els protagonistes d’aquesta 12a edició del Congrés, amb la parròquia d’Encamp com a amfitriona. Des dels organitzadors del Congrés, volem agrair a tots els que han fet possible aquesta 12a edició: ponents, participants i els dos patrocinadors principals: Andorra Telecom com a patrocinador tecnològic i Creand Crèdit Andorrà, com a patrocinador de plata. Agraïm a totes les persones que van seguir les sessions, tant presencialment com per retransmissió en línia, la seva presència el seu interès en el futur del sector. Gràcies a vosaltres, el Congrés va tornar a ser un èxit. La parròquia d’Ordino pren el relleu com a amfitriona de la pròxima edició, que tindrà lloc el 2026. Us esperem de nou!23-03-2024 %SEO & SEM% – Creación Webs WORPRESS POSICIONAMIENTO NATURAL ANDORRA BARCELONA Y SABADELL 00376360387 – 6859

La 12a edició del Congrés conclou amb una visió cap al futur del turisme de muntanya El Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar tanca la seva 12a edició amb més de 300 participants de 14 països assistint a les sessions d'Andorra, i molts més sumant-se per retransmissió en línia, una possibilitat que es va estrenar en la passada edició i que s'ha mantingut per a aquesta. Sota el lema "MOUNTAINLIKERS: Sostenibilitat i benestar, les claus del turisme de muntanya", una trentena de ponents internacionals, entre professionals de primer nivell i múltiples representants institucionals, han participat al llarg de dos dies en quatre sessions i un gran nombre de ponències magistrals en què s'han abordat temes rellevants, com la sostenibilitat-com a eix del desenvolupament del sector turístic-, la diversificació turística, en particular, els productes turístics emergents que responen a les noves demandes dels viatgers, i la formació necessària per als recursos humans que afrontaran l'adaptació del sector als reptes actuals, entre d'altres. En aquesta edició, com a novetat, el Congrés ha plantejat la qüestió del benestar, incloent-lo, per primera vegada, en el seu àmbit d'actuació, reflectint així la demanda del nou turista i la necessària adaptació de l'oferta a les necessitats dels viatgers. Tenint en compte els reptes de les destinacions de muntanya en matèria de diversificació i avanç del canvi climàtic. S'han destacat experiències reals de la implementació dels conceptes de "turisme wellness", "turisme termal" i del “turisme prèmium”, amb intervencions de ponents de primer nivell, que han estat els protagonistes d'aquesta 12a edició del Congrés, amb la parròquia d'Encamp com a amfitriona. Des dels organitzadors del Congrés, volem agrair a tots els que han fet possible aquesta 12a edició: ponents, participants i els dos patrocinadors principals: Andorra Telecom com a patrocinador tecnològic i Creand Crèdit Andorrà, com a patrocinador de plata. Agraïm a totes les persones que van seguir les sessions, tant presencialment com per retransmissió en línia, la seva presència el seu interès en el futur del sector. Gràcies a vosaltres, el Congrés va tornar a ser un èxit. La parròquia d'Ordino pren el relleu com a amfitriona de la pròxima edició, que tindrà lloc el 2026. Us esperem de nou!

La 12a edició del Congrés conclou amb una visió cap al futur del turisme de muntanya

El Congrés Mundial de Turisme de Neu, Muntanya i Benestar tanca la seva 12a edició amb més de 300 participants de 14 països assistint a les sessions d’Andorra, i molts més sumant-se per retransmissió en línia, una possibilitat que es va estrenar en la passada edició i que s’ha mantingut per a aquesta. Sota el lema «MOUNTAINLIKERS: Sostenibilitat i benestar, les claus del turisme de muntanya», una trentena de ponents internacionals, entre professionals de primer nivell i múltiples representants institucionals, han participat al llarg de dos dies en quatre sessions i un gran nombre de ponències magistrals en què s’han abordat temes rellevants, com la sostenibilitat-com a eix del desenvolupament del sector turístic-, la diversificació turística, en particular, els productes turístics emergents que responen a les noves demandes dels viatgers, i la formació necessària per als recursos humans que afrontaran l’adaptació del sector als reptes actuals, entre d’altres.

En aquesta edició, com a novetat, el Congrés ha plantejat la qüestió del benestar, incloent-lo, per primera vegada, en el seu àmbit d’actuació, reflectint així la demanda del nou turista i la necessària adaptació de l’oferta a les necessitats dels viatgers.

Tenint en compte els reptes de les destinacions de muntanya en matèria de diversificació i avanç del canvi climàtic. S’han destacat experiències reals de la implementació dels conceptes de «turisme wellness», «turisme termal» i del “turisme prèmium”, amb intervencions de ponents de primer nivell, que han estat els protagonistes d’aquesta 12a edició del Congrés, amb la parròquia d’Encamp com a amfitriona.

Des dels organitzadors del Congrés, volem agrair a tots els que han fet possible aquesta 12a edició: ponents, participants i els dos patrocinadors principals: Andorra Telecom com a patrocinador tecnològic i Creand Crèdit Andorrà, com a patrocinador de plata.

Agraïm a totes les persones que van seguir les sessions, tant presencialment com per retransmissió en línia, la seva presència el seu interès en el futur del sector. Gràcies a vosaltres, el Congrés va tornar a ser un èxit. La parròquia d’Ordino pren el relleu com a amfitriona de la pròxima edició, que tindrà lloc el 2026. Us esperem de nou!