MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Si busques passar una estona diferent envoltat dels teus amics o familiars, Bowling Lounge Andorra és el lloc ideal. L’establiment és sinònim de diversió i bon ambient. Disposa de vuit pistes de Bowling, també adaptades a nens de més de 7 anys i d’una zona de jocs amb futbolí, billar, màquina d’aire, dards, bòxers… A més, el local integra una àmplia carta de còctels de creació i menjars casolans que fan que la jornada sigui encara més amena. Des de tapes, pizzes o hamburgueses a gintònics prèmium o mojitos plens d’aromes i sabors captivadors. Bowling Lounge Andorra també acull festes d’aniversari i tota classe de celebracions en grup per a empreses, escoles, associacions… El local és idoni per a qualsevol classe de trobada i apte per a tots els públics, i és que la diversió no té edat! L’establiment obre els caps de setmana. Es pot consultar l’horari a la seva pàgina de Facebook (Bowling Lounge Andorra) i seguir les seves ofertes i promocions a través de l’Instagram (@bowlingloungeandorra).

Si busques passar una estona diferent envoltat dels teus amics o familiars, Bowling Lounge Andorra és el lloc ideal. L’establiment és sinònim de diversió i bon ambient. Disposa de vuit pistes de Bowling, també adaptades a nens de més de 7 anys i d’una zona de jocs amb futbolí, billar, màquina d’aire, dards, bòxers…

A més, el local integra una àmplia carta de còctels de creació i menjars casolans que fan que la jornada sigui encara més amena. Des de tapes, pizzes o hamburgueses a gintònics prèmium o mojitos plens d’aromes i sabors captivadors.

Bowling Lounge Andorra també acull festes d’aniversari i tota classe de celebracions en grup per a empreses, escoles, associacions… El local és idoni per a qualsevol classe de trobada i apte per a tots els públics, i és que la diversió no té edat!

L’establiment obre els caps de setmana. Es pot consultar l’horari a la seva pàgina de Facebook (Bowling Lounge Andorra) i seguir les seves ofertes i promocions a través de l’Instagram (@bowlingloungeandorra).

Puede que te hayas perdido

Pero, ¿cómo conseguir clientes para esta nueva web? La clave está en la difusión. Utilizar estrategias de marketing digital, como las redes sociales, el email marketing y la publicidad online 1 minuto de lectura