marzo 25, 2023

MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Ara ART i PA ANDORRA a casa, a la feina, a l’escola, a l’oficina, on sigui. Comença la setmana i per esmorzar o berenar a la feina, a casa, on sigui… des d’avui Art i Pa també és a Glovo, així que podem dir que Art i Pa obre la seva “5a” botiga, aquesta vegada en línia.

1 minuto de lectura
Ara ART i PA a casa, a la feina, a l’escola, a l’oficina, on sigui. A Escaldes-Engordany i a Andorra la vella. Comença la setmana i per esmorzar o berenar a la feina, a casa, on sigui... des d’avui Art i Pa també és a Glovo, així que podem dir que Art i Pa obre la seva “5a” botiga, aquesta vegada en línia.

Ara ART i PA a casa, a la feina, a l’escola, a l’oficina, on sigui. A Escaldes-Engordany i a Andorra la vella. Comença la setmana i per esmorzar o berenar a la feina, a casa, on sigui… des d’avui Art i Pa també és a Glovo, així que podem dir que Art i Pa obre la seva “5a” botiga, aquesta vegada en línia.

Escull que vols, brioixeria, mill fulls de crema, sara de mantega, “ecler” de xocolata, entrepans calents o freds, també entrepans vegetals, cafès, begudes, o el nostre famós pa Gallec o el rodó Gallec un pa únic i exclusiu d’Art i Pa…

També per celebrar els vostres aniversaris, festes, trobades o amb qualsevol excusa, per menjar-nos un bracet de gitano de xocolata, crema o nata amb els amics o companys. Tenim també safates minis amb combinats de “dolços”.

Entra a l’aplicació de Glovo i demana el que vulguis de la immensa varietat de “delicatessen” que oferim en línia a @Glovo.

#artipa #pamonorigen #andorrabloggers #andorraworld #andorralavella #andorralovers #andorramola #panellets #masamadre #pastisseria #bakerycafe #massamare #cookies #pandeverdad #obrador #andorrainfo #panaderos #instabread #breadlife #artipa_andorra #glovo #delivery #deliveroo #takeaway #justeat #pedidosya #foodporn #food #chocolate #tasty