MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

5 idees de màrqueting de continguts el gener de 2021

6 minutos de lectura
Restaurant Marisqueria Braseria Beluga Escaldes Andorra. Un bon arròs caldos de llamàntol "Bogavante".

5 idees de màrqueting de continguts el gener de 2021

El gener de 2021 pot representar un començament per als creadors o gestors de contingut per crear comunitats, transmetre vídeos en directe, escriure sobre festes nacionals, informar de notícies de la indústria o sector econòmic o exposar visualment dades interessants de la indústria.

El màrqueting de contingut és l’acte de curar o crear contingut com ara articles, podcasts, vídeos i gràfics i publicar i promocionar aquest contingut per atraure, atreure i retenir una audiència de clients i clients potencials.

A continuació, es detallen cinc idees de màrqueting de contingut que podeu provar aquest gener?

Juan Ramón Moreno: "más del 90% de los esquiadores de Grandvalira quiere venir este invierno"

  1. Creeu una comunitat basada en el contingut

«A la societat altament digital i connectada actual, és curiós pensar que la gent encara pot sentir-se desconnectada dels altres. Amb tanta gent que es comunica en línia, darrere de les pantalles, aquest món connectat de vegades es pot sentir força solitari. Això passa tant per a les relacions personals com per a les relacions comercials, específicament entre les marques i els seus clients, així com les marques i els seus empleats «, va escriure Kristen Baker, gerent de màrqueting HubSpot, a la» Guia definitiva de gestió de comunitats «de l’empresa.

«Llavors, què és el que fa que les persones sentin una desconnexió dels altres i de les empreses amb les quals fan negocis?» va preguntar Baker. «És una manca de comunitat».

El màrqueting de contingut sempre ha estat un motor de la comunitat. Penseu en com Netflix i Moustache, una agència de màrqueting de contingut, van crear una «comunitat» a través de diverses plataformes de xarxes socials mitjançant el gestor @NetflixIsAJoke.

Publicant vídeos, «memes» i publicacions divertides, Netflix va obtenir gairebé 3,5 milions de seguidors, fans i subscriptors a Facebook, Instagram, Twitter i YouTube.

Netflix va crear una comunitat de seguidors i fans de les xarxes socials en diverses plataformes.

Per al màrqueting de contingut de gener de 2021 de la vostra empresa, penseu a fer aquest pas més enllà i creeu una comunitat privada basada en el contingut útil i interessant per als vostres clients.

Podeu utilitzar un grup de Facebook o, crear una comunitat amb Mighty Networks, Zapnito, Tribe o plataformes similars.

Per atraure membres, convideu cada client nou a unir-se a la vostra comunitat privada quan faci una compra. A continuació, ompliu la vostra comunitat amb contingut atractiu.

  1. Inicieu una sèrie de vídeos en directe

El gener és el moment de provar coses noves. Per a molts dels vostres clients, aquestes novetats poden presentar-se en forma de resolució o noves idees d’any nou. Per tant, per què no fer res semblant i decidir oferir un vídeo en directe com a mínim una vegada a la setmana durant tot el 2021?

La reproducció en directe setmanal es podria centrar en els productes que veneu. Per exemple, la 44 East Boutique de Meridian, Idaho, transmet en directe regularment, mostrant productes o fins i tot ajudant els clients a comprar a través de Facebook Live i Instagram TV.

44 East Boutique va començar la transmissió en directe durant el tancament de Covid, però ha continuat després de la reobertura de la botiga.

Kayloni Perry i la seva mare i la seva parella de negocis, Cheryl Jones, van passar a la transmissió en directe enmig del tancament del coronavirus. Des de llavors, han continuat emetent en directe fins a dues hores alhora.

Per a la reproducció en directe, podeu:

Promoure productes,

Entrevistar clients o experts del sector,

Ensenyar habilitats relacionades amb els productes que veneu,

Oferiu novetats del sector,

Digueu acudits, feu bromes, ara l’humor és fonamental (vegeu la comunitat de Netflix esmentada anteriorment).

  1. Centreu-vos en les festes nacionals (De la vostra zona, de la vostra comunitat, etc.)

El mes de gener està ple de festes nacionals, com ara el dia d’any nou, el dia de Reis. I dies menys coneguts, com el Dia Nacional de les Sagnants Maria, el Dia Nacional de Ciència-ficció i el Dia Nacional dels Barrets.

El dia de Cap d’Any, que sovint se celebra amb focs artificials, és un exemple de vacances sobre les quals podríeu escriure.

Per al màrqueting de contingut de gener de 2021 de la vostra empresa, trieu una o dues d’aquestes festes i creeu articles que descriguin la història de l’esdeveniment, ofereixen suggeriments sobre com celebrar-ho o connecteu les vacances al vostre negoci o als vostres productes.

Aquests són alguns exemples.

Una llibreria cristiana en línia podria publicar «Com la fe va impactar el moviment pels drets civils: una retrospectiva del dia MLK».

Un detallista d’equips de condicionament físic pot escriure «La guia Bootcamp de la resolució de l’any nou».

Una botiga de roba podria crear un vídeo anomenat «Com posar una tapa el dia del barret nacional».

Si aquests temes semblen massa seriosos, sempre podeu provar el Dia Nacional del “Riure” del pròxim 24 de gener. Per a aquest tema, podeu publicar algunes bromes.

  1. Notícies de la vostra indústria, empresa o servei

El gener de 2021, pregunteu-vos si la vostra empresa té l’oportunitat d’esdevenir una font real de notícies per a la vostra indústria o sector per petits que sigueu.

Això podria ser un repte. Es requeriria una inversió relativament petita en el vostre màrqueting de contingut, però pot ser gratificant tant pel que fa a la participació del públic com els avantatges dels motors de cerca.

Com a exemple, mireu aquest article recent del bloc de calçat Keen, «Els nens a Costa Rica volen que tornin els rius».

Un nen treballa al costat del riu. La imatge prové de la notícia de Keen sobre un programa de conservació que va ajudar a finançar.

L’article coincideix amb la marca Keen, que inclou un gran enfocament en la conservació de la natura. També és similar a una funció d’una revista tradicional.

Alguns paràgrafs de l’article Keen.

“Coneix Natalie. Té 8 anys i viu a la península d’Osa, a Costa Rica, un dels llocs amb més biodiversitat de la Terra. La seva escola va estar tancada durant dues setmanes i, en lloc de dormir o mirar la televisió, sortia al camp cada dia a les 7 del matí, sempre amb un gran somriure i abraçada, per ajudar a plantar arbres autòctons per reforestar el riu. Veieu la granja de bestiar de la besàvia. El seu somni és tornar a veure el riu sa i net perquè pugui nedar-hi i banyar-s’hi, tal com feia la seva àvia quan era petita …”

«La idea de restaurar [el] riu va sorgir perquè Osa Conservation treballa des del 2014 amb un grup dedicat de científics i escolars ciutadans locals per controlar la qualitat de l’aigua del riu. Ens agrada que els nens aixequin les mans amb rostres curiosos per aprendre més sobre la gran diversitat de vida salvatge que existeix als rius, passejar emocionadament entre les roques i les fulles dels rius per trobar larves d’insectes o debatre els resultats d’una anàlisi del pH de l’aigua. «

  1. Gràfic de la setmana / mes

Si una imatge val més que 1.000 paraules, un gràfic de la setmana o del mes podria valer uns quants milers de paraules (Importància de les imatges).

Aquí la idea és donar a conèixer fets interessants o sorprenents relacionats amb la indústria o servei que serveix la vostra empresa en forma de gràfic.

Imagineu que sou el gestor de contingut d’una botiga en línia especialitzada en joguines i jocs educatius per a nens. Podeu publicar un gràfic com el que va publicar el Pew Research Center l’octubre de 2020 titulat «La majoria dels pares dels estudiants de K-12 que aprenen en línia amb preocupació per no quedar-se enrere».

«La majoria de pares d’alumnes de K-12 diuen que, en comparació amb abans del brot de coronavirus, estan més preocupats per als seus coneixements», segons el Pew Research Center.

El vostre gràfic setmanal o mensual pot incloure dades seleccionades de qualsevol nombre de fonts que combineu per crear un gràfic interessant o una investigació original extreta de les vostres pròpies enquestes o del vostre diari local, mitjans diversos.

Amics estem a l’era de la informació i la formació. Aquest 2021 la supervivència de les empreses estarà fonamentada en la bona gestió dels continguts, la formació i la informació, temps al temps.

5 idees de màrqueting de continguts el gener de 2021 El gener de 2021 pot representar un començament per als creadors o gestors de contingut per crear comunitats, transmetre vídeos en directe, escriure sobre festes nacionals, informar de notícies de la indústria o sector econòmic o exposar visualment dades interessants de la indústria.