MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

27è aniversari de la Constitució del Principat d’Andorra 2020 – 13 i 14 de Març del 2020

3 minutos de lectura
27è aniversari de la Constitució del Principat d’Andorra 2020 - 13 i 14 de Març del 2020

27è aniversari de la Constitució del Principat d’Andorra
Amb motiu de la celebració del dia de la Constitució, el Consell General convida la ciutadania a participar en els actes que s’organitzen els dies 13 i 14 de març al recinte del Consell General.

27è aniversari de la Constitució del Principat d’Andorra Amb motiu de la celebració del dia de la Constitució, el Consell General convida la ciutadania a participar en els actes que s’organitzen els dies 13 i 14 de març al recinte del Consell General.

En el 27è aniversari de la Constitució, el programa d’actes inclou activitats de caràcter popular, com la ballada de sardanes, les ja tradicionals jornades de portes obertes i el concert de l’ONCA.

El divendres dia 13 hi haurà jornada de portes obertes a partir de les 17 hores, però es dedica especialment a les activitats familiars, amb un espectacle per infants, visites guiades familiars i un berenar amb coca i xocolata.

Entrada lliure a totes les activitats.

13 de març, divendres

17 h Inici de la jornada de portes a la nova seu del Consell General i visites guiades a la Casa de la Vall. 

Novament, aquestes jornades permeten conèixer la seu del Consell General i seguir visites guiades a la Casa de la Vall amb l’equip de guies de Patrimoni Cultural.

17.30 h Activitat infantil, al vestíbul del Consell General.

El Viatge                             

Enguany us proposem un viatge en tren tot fent la volta al món. Passarem per Grècia, Àustria, Rússia, per l’Amèrica del llunyà oest, per Mèxic, pel Carib, per Àfrica… i tornarem a casa nostra havent fet un viatge inoblidable, on els infants podran conèixer, cantar i ballar al ritme de cançons i danses d’altres països. Tot això sense oblidar les músiques i danses tradicionals de casa nostra…

18.30 h  Berenar popular (coca i xocolata), a la cafeteria del Consell General.

Xocolatada per a tothom. 

21 h Fi de la jornada de portes obertes.

 

14 de març, dissabte

10 h Inici de la jornada de portes obertes a la nova seu del Consell General i visites guiades a la Casa de la Vall.

El nou edifici és d’entrada lliure, la Casa de la Vall compta amb visites guiades.

12 h Actuació de l’ONCA, al vestíbul del Consell General.

Paisatges d’emocions d’Europa a Amèrica és un viatge del passat al present, amb autors clàssics i autors per descobrir, amb cançons romàntiques i danses ètniques, des d’una sonata a un funky. Un programa amb contrastos que s’endinsa a la vella Europa del “pare de la música”, el gran mestre Johann Sebastian Bach, fins a l’Amèrica del “rey del tango”, el gran Carlos Gardel. Un programa servit pel so d’un duo format per piano i saxofon, perquè les melodies, que no coneixen fronteres, ens portin pels paisatges màgics de l’emoció.

El vestíbul del nou edifici del Consell General serà novament l’escenari del concert de la Constitució que l’ONCA ofereix a Andorra en la seva festa. 

Entrada lliure en funció de la capacitat del recinte.

L’activitat està organitzada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà. El concert serà tramès en directe per la Andorra Televisió.

13 h Sardanes a la plaça del Consell General.

14 h Fi dels actes i de la jornada de portes obertes.