marzo 25, 2023

MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses


Warning: sprintf(): Too few arguments in /homepages/45/d544954517/htdocs/clickandbuilds/WordPress/MyCMS15/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Vídeo d’Instagram | Després de descobrir que el consum de vídeos de format llarg als telèfons intel·ligents va augmentar gairebé un 30%. La idea darrere d’IGTV vídeos de format llarg

3 minutos de lectura
Cor de Bou RESTAURANT a Sentmenat cuina de proximitat plats de cullera productes locals. Restaurante y Foodtruck. Trabajamos con producto local y de temporada. Platos tradicionales, postres caseros, coctelería hecha con frutas frescas.

Per Instagram Reels, la durada del vídeo varia de 15 a 60 segons. Podeu triar entre 15 segons, 30 segons o 60 segons per al vostre vídeo. Els que més funcionen són els vídeos curts.

La pestanya Reels actua com una pàgina a Explorar. En estar a la pestanya Reels, els usuaris poden desplaçar-se pel seu feed per veure qualsevol vídeo, independentment de si segueixen al compte del creador de contingut o no. 

En altres paraules, la seva visibilitat es torna més fàcil perquè les persones ho trobin.

Vídeo d'Instagram | Després de descobrir que el consum de vídeos de format llarg als telèfons intel·ligents va augmentar gairebé un 30%, Instagram va aprofitar l'oportunitat per llançar Instagram TV (IGTV). La idea darrere d'IGTV era que els creadors poguessin llançar vídeos de format llarg

Per als creadors, tindrà funcions d’edició com ara filtres, música, sons, etc. Podeu utilitzar eines de dibuix i text, així com enganxar adhesius de la col·lecció d’Instagram.

Els usuaris tindran la possibilitat de desplaçar-se pels vídeos i descobrir contingut nou cada cop.

Els Reels d’Instagram són vídeos de format curt, així que capteu l’atenció dels seus espectadors ràpidament. Dit això, Reels podria ser millor per a vídeos divertits i entretinguts en comptes d’aprofundir en un tema.

Vídeo d’Instagram

Després de descobrir que el consum de vídeos de format llarg als telèfons intel·ligents va augmentar gairebé un 30%, Instagram va aprofitar l’oportunitat per llançar Instagram TV (IGTV). La idea darrere d’IGTV era que els creadors poguessin llançar vídeos de format llarg que tendeixen a ser més produïts que les seves publicacions o rodets de vídeos regulars d’Instagram.

No obstant això, l’octubre del 2021, Instagram va decidir deixar enrere la idea en solitari d’IGTV i, al seu lloc, combinar els vídeos d’IGTV i d’Instagram per crear Instagram Vídeo.

Segons el tipus de vídeos que publiqueu a Instagram, la durada dels vídeos d’Instagram pot oscil·lar entre 15 segons i 60 minuts. A la pestanya Vídeo d’Instagram, podeu allotjar vídeos anteriors de qualsevol esdeveniment d’Instagram Live que hagi tingut, o pot publicar vídeos llargs de fins a 10 minuts (els usuaris verificats d’Instagram poden publicar vídeos de fins a 60 minuts).

També podeu tenir vistes prèvies de vídeo, la qual cosa és inavaluable per aprofitar la seva marca. Les marques que fan servir vistes prèvies han vist com les seves visualitzacions es disparen fins a un 300 %. Ara, imagineu quin tipus de resultats pot brindar-li a mesura que monetitza el seu contingut dins dels vídeos d’Instagram o llança contingut patrocinat per anuncis d’Instagram.

Amb Instagram Vídeo ve Instagram Series on pots construir una sèrie de vídeos en una mica més gran un sobre l’altre. Això és similar a tenir una llista de reproducció de vídeos per a diferents sèries de vídeos que pugui tenir.

Les oportunitats aquí són fer servir vídeos de format llarg per aprofundir en temes que són rellevants per a la seva marca i la seva audiència, creant un major sentit de comunitat entre vostè i els seus espectadors. Aquest format de vídeo de format llarg seria ideal per a discussions més llargues, episodis de sèries, demostracions o entrevistes.

Qui ho sap? Potser pots ser el proper gran creador d’una sèrie d’Instagram amb karaoke giratori a un automòbil o cuinant plats de pel·lícules conegudes.

Ús d’Instagram Reels vs Instagram Vídeo

La seva decisió de crear vídeos curts per Instagram Reels o vídeos llargs a Instagram Vídeo depèn del seu propi pla i estratègia de contingut.

Si voleu augmentar la vostra visibilitat i arribar a audiències més àmplies mitjançant la creació de vídeos curts i entretinguts, proveu Instagram Reels. Si voleu crear formes de vídeo més llargues per aprofundir en un tema amb la seva audiència actual o transmetre una entrevista en viu, intenteu publicar vídeos a Instagram i desar-los a la pestanya Vídeo d’Instagram.

SERVICIOS QE OFRECEMOS EN MARKETING DE CONTENIDOS EN BARCELONA, SABADELL, PAMIERS, TOULOUSE Y ANDORRA