MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

TikTok: tendències de màrqueting per al 2021 Màrqueting d’influència, comerç electrònic, reptes de marca: Descobreix les tendències de màrqueting que seran les més populars el 2021 a TikTok.

3 minutos de lectura
TikTok: tendències de màrqueting per al 2021 Màrqueting d'influència, comerç electrònic, reptes de marca: Descobreix les tendències de màrqueting que seran les més populars el 2021 a TikTok.

TikTok: tendències de màrqueting per al 2021 Màrqueting d'influència, comerç electrònic, reptes de marca: Descobreix les tendències de màrqueting que seran les més populars el 2021 a TikTok.

TikTok: tendències de màrqueting per al 2021

Màrqueting d’influència, comerç electrònic, reptes de marca: Descobreix les tendències de màrqueting que seran les més populars el 2021 a TikTok.

TikTok és una aplicació amb un enorme potencial comercial i les marques ho han entès. Recentment, «Oberlo» va publicar les 10 principals tendències de màrqueting de TikTok a venir el 2021. Mitjançant una infografia, “Oberlo” explica a les empreses per què començar a utilitzar TikTok el 2021 és una bona idea de negoci.

Les marques i els influenciadors accepten TikTok

Cada vegada són més les marques que s’han unit a la xarxa social en els darrers mesos. La plataforma els permet dirigir-se a un públic més jove que en altres xarxes socials. Els influents i les celebritats també reconeixen el potencial de TikTok per augmentar les seves comunitats. Venen en gran quantitat de totes les xarxes per desenvolupar-se a TikTok.

Per tant, és interessant que les marques s’uneixin a TikTok, perquè la plataforma té un gran potencial pel que fa al màrqueting d’influencers, gràcies als seus molts influencers dins la xarxa.

L’afluència massiva d’influencers permet a les marques ampliar el seu màrqueting d’influencers a TikTok. © “Oberlo”

Comerç electrònic a TikTok

Amb l’anunci a finals del 2020 d’una associació entre TikTok i Shopify, la xarxa social ha mostrat la seva intenció d’atraure les millors marques.

En facilitar el procés de compra des de l’aplicació als usuaris, TikTok ofereix a les marques l’oportunitat de desenvolupar els seus models de comerç electrònic per al 2021.

Aquest sistema també permet a les marques rebre comentaris directes sobre el rendiment de les seves campanyes de màrqueting i reaccionar en conseqüència si no segueixen les vendes.

TikTok facilita les compres des de l’aplicació per atraure les marques a unir-se a la plataforma. © Oberlo

Reptes de marca gràcies als hashtags

Gairebé tots els reptes de TikTok impliquen l’ús d’etiquetes dedicades. Les marques ho han entès i han notat el potencial de màrqueting d’aquesta tendència. En llançar un repte senzill (molt sovint en col·laboració amb grans influencers), les marques poden crear fàcilment un hashtag viral que els aporti visibilitat i subscriptors.

A França, per exemple, “La Redoute” va entendre molt bé aquesta tendència i la va aplicar perfectament amb el seu #LaRedouteChallenge, que oferia als usuaris de 13 a 18 anys crear un petit vídeo per intentar convertir-se en les muses de futures campanyes publicitàries. 

El resultat: més de 200 milions de visualitzacions, 40.000 creadors únics i 111.000 vídeos creats.

Els reptes de marca llançats mitjançant hashtags són una bona manera de desenvolupar el vostre públic. © Oberlo

Altres tendències identificades per Oberlo són:

el desenvolupament d’anuncis de vídeo a la plataforma,

“memes” amb #memes,

«remesclar» per adaptar-se a les tendències populars,

promoció musical per a artistes,

Tendències TikTok: la nova televisió, construir una identitat de marca.

TikTok és el futur! No en tenim cap dubte.

TikTok: tendències de màrqueting per al 2021 Màrqueting d'influència, comerç electrònic, reptes de marca: Descobreix les tendències de màrqueting que seran les més populars el 2021 a TikTok.