MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses


Warning: sprintf(): Too few arguments in /homepages/45/d544954517/htdocs/clickandbuilds/WordPress/MyCMS15/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Sarabia: «Tenim la il·lusió de la Primera Divisió, però segurament, encara no estem preparats»

2 minutos de lectura
Decàleg per a prevenir els ciberatacs. L'Agència Nacional de Ciberseguretat ha elaborat una dossier per conscienciar a la població sobre els programes maliciosos i els consells per no caure en el parany dels ciberdelinqüents. L’Agència Nacional de Ciberseguretat ha elaborat un dossier per conscienciar la ciutadania sobre els programes maliciosos anomenats “malware”. Els ciberdelinqüents aprofiten aquests atacs per treure diners o informació personal dels afectats i en aquest decàleg es vol donar les eines per tal de no caure en la trampa. El “malware” és el terme genèric que s’utilitza per a qualsevol mena de programari maliciós que ha estat dissenyat per causar danys o aprofitar les vulnerabilitats de la xarxa. Des de l’ANC-AD s’exposa que les dades que els ciberdelinqüents volen extreure fan referència a la informació financera dels afectats, contrasenyes o missatges personals, entre altres. En l’actualitat, existeix un ampli ventall de programari maliciós i cada dia n’apareixen de diferents. Entre aquests, hi ha els virus a través de missatges de correu electrònic i quan s’obren s’infecta el dispositiu. Un altre dels més coneguts és el ransomware. Segons l’Agència Nacional de Ciberseguretat aquest és un dels més rendibles i més populars entre els ciberdelinqüents. Un cop instal·lat xifra els arxius i a continuació s’exigeix el rescat, el qual, diu, no s’ha de pagar mai. Altres malware són els cucs, troians o adware. COM ENS PODEM PROTEGIR? Una de les accions per protegir els nostres dispositius dels atacs d’aquests programes maliciosos és tenir actualitzat en tot moment el sistema operatiu i les aplicacions. Mai s’ha de clicar en finestres emergents i cal limitar el nombre d’aplicacions instal·lades. Tampoc s’ha de prestar el nostre telèfon mòbil i només s’ha de comprar o descarregar programari de confiança.

El president de Kosmos, Gerard Piqué, va dir el dia en què va presentar el projecte de l’FC Andorra que el seu desig era que s’escoltés l’himne de la Champions al Principat. Des de l’arribada de l’excentral del Barça, l’equip ha passat de jugar a Primera Catalana al futbol professional. Per primera vegada en la història els tricolors estan a Segona A i aquest cap de setmana poden deixar segellar la permanència si guanyen a la Ponferradina i el Màlaga no ho fa. Un cop assolit aquest objectiu, ningú treu la il·lusió als jugadors i al cos tècnic de somiar amb la sisena plaça per jugar el play-off d’ascens a Primera Divisió. Eder Sarabia ha deixat clar que «tenim la il·lusió de fer coses maques a mitjà termini com arribar a Primera, però, segurament, encara no estem preparats i les coses han de seguir el seu curs». S’ha referit al primer play-off d’ascens a Segona A que van disputar a Extremadura, que els va eliminar la Reial Societat B i ha expressat que «segurament no estàvem preparats per això». Considera que cal seguir enganxant més gent del país perquè l’afició segueixi creixent o tenir un camp d’entrenament propi. «El club té les idees clares i el camí clar cap a on s’ha d’anar», ha manifestat i afegeix que «estem en una categoria que signaria durant molts anys poder estar aquí. L’equip realitza aquest matí el darrer entrenament a l’Estadi Nacional abans de marxar cap a Barcelona i agafar l’avió cap a la Corunya i demà seguir preparant el partit de dissabte a El Toralín per jugar contra la ‘Ponfe’, (16.15 hores)que es troba en zona de descens. Álex Petxarromán viatjarà amb l’equip, però seguirà sent baixa.

Más historias

Puede que te hayas perdido