MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

RESTAURANT LA BORDETA DE POBLE Es tracta d’una borda rústica original

2 minutos de lectura
RESTAURANT LA BORDETA DE POBLE La Borda típica Andorra: Es tracta d'una borda rústica original, molt acollidora La cuina tradicional d'Andorra, de muntanya i els Pirineus amb petits tocs d'avantguarda i elaborada amb productes de la terra, nobles, de quilòmetre zero i primera qualitat. Emplatats Tot deliciós

 

RESTAURANT LA BORDETA DE POBLE La Borda típica Andorra: Es tracta d’una borda rústica original, molt acollidora. El local conserva l’estructura original de pedra i grans finestrals en forma de trapezi. Especialitats: Carns a la brasa, arrossos, crema de bolets i castanyes, trinxat, croquetes casolanes, llom de bacallà amb mel i pinyons, arròs de muntanya, embotits d’Andorra, filet de bou amb Escalona de foie i salsa a Porto, caragols «a la llauna «… Postres i pastissos casolans. Bon celler.

L’interior ha estat restaurat i condicionat a les necessitats actuals, però ha sabut conservar l’encant i la calidesa de la decoració típica de muntanya. Ideal per reposar forces després d’un dia d’esquí a l’hivern o muntanya a l’estiu.

Capacitat: 30 comensals. Com que no és un local molt gran és imprescindible reserva prèvia.

Situació: al centre del conjunt medieval del poblet de Pal (val la pena donar un petit passeig de 10 min. I visitar l’Església Romànica i el conjunt medieval de Pal abans o després de dinar)

Hi ha un pàrquing comunal a escassos metres de la borda. Fàcil aparcament a la zona.

Tipus de cuina: Cuina tradicional d’Andorra, de muntanya i els Pirineus amb petits tocs d’avantguarda i elaborada amb productes de la terra, nobles, de quilòmetre zero i primera qualitat.Tot deliciós! Qui va, repeteix!

Menú del dia. Especialitats: Carns a la brasa, arrossos, crema de bolets i castanyes, trinxat, croquetes casolanes, llom de bacallà amb mel i pinyons, arròs de muntanya, embotits d’Andorra, filet de bou amb Escalona de foie i salsa a Porto, caragols «a la llauna «… Postres i pastissos casolans. Bon celler.