MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

REFRIGERACIÓ EDUARD S.L. COMERCIAL TÈCNICA HOSTELERIA. Reparem tota mena de Maquinària d’Hoteleria, som especialistes en manteniment de fred industrial per a Hotels, Restaurants, Supermercats, Càterings i cuines industrials

2 minutos de lectura
REFRIGERACIÓ EDUARD S.L. COMERCIAL TÈCNICA HOSTELERIA. Reparem tota mena de Maquinària d'Hoteleria, som especialistes en manteniment de fred industrial per a Hotels, Restaurants, Supermercats, Càterings i cuines industrials

REFRIGERACIÓ EDUARD S.L. COMERCIAL TÈCNICA HOSTELERIA – venda i manteniment de maquinària industrial. Reparem i venem tota mena de Maquinària d’Hoteleria, som especialistes en manteniment de fred industrial per a Hotels, Restaurants, Supermercats, Càterings i cuines industrials.

Fem abonaments anuals per al manteniment de tota la seva maquinària d’hoteleria, del seu Hotel, de Restaurants, d’Alimentació, Indústria Càrnia. Disposem de taller i personal tècnic qualificat propi. Atenció Tècnica a grans empreses, càtering, col·lectivitats i privats o particulars (Amb maquines industrials). Servei Tècnic de recanvis urgent per a tota classe d’electrodomèstics industrials. No pateixi més, amb el nostre servei trobarà la solució als seus problemes de reparació i manteniment d’electrodomèstics a tot Catalunya i aviat a Andorra. Servei Tècnic Catalunya & Andorra – Electrodomèstics. Servei tècnic electrodomèstic, reparació manteniment, instal·lació servei assistència tècnica. Reparacions d’electrodomèstics industrials i maquinària d’hoteleria, fred industrial, cuines industrial, etc. Instal·lació d’aparells nous. Els nostres serveis:

REFRIGERACIÓ EDUARD S.L.

COMERCIAL TÈCNICA HOSTALERIA

T.+34 972 48 88 22

POLÍGON INDUSTRIAL LA PERA – 17120 LA PERA (GIRONA)

A Refrigeració Eduard S.L. trobarà els millors professionals formats, puntuals, responsables amb la màxima rapidesa. Reparacions d’electrodomèstics industrials, d’hoteleria, restauració, supermercats i càterings. Instal·lació d’aparells nous. Instal·lació d’escalfadors d’aigua calenta industrial i tota mena de maquinària industrial de refrigeració i cuines industrials. Maquinària industrial. Venda d’accessoris i recanvis de totes les marques, servei a tot Catalunya i aviat al Principat d’Andorra. Altres serveis. Servei tècnic a Catalunya i al principat d’Andorra.

 

Puede que te hayas perdido