MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Mèxic investiga Jordi Segarra Tomàs per blanqueig

3 minutos de lectura
Mèxic investiga Jordi Segarra per blanqueig la fiscalia sospita d’un dipòsit de 36 milions de pesos fet a una empresa del consultor polític andorrà

Mèxic investiga Jordi Segarra per blanqueig la fiscalia sospita d’un dipòsit de 36 milions de pesos fet a una empresa del consultor polític andorrà

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2020/01/08/mexic_investiga_jordi_segarra_per_blanqueig_155737_1125.html

Males notícies per al món de la comunicació a Andorra Jordi Segarra Tomàs propietari de Segarra & Terés una de les empreses més prestigioses i professionals de comunicació del País, (Empresa acreditada que fins i tot que ha treballat per OBAMA)

Això és inadmissible, que els millors professionals estiguin penjant d’un fil gràcies a notícies falses o manipulades. La seva empresa és una empresa que fa tasques de consultoria de comunicació institucional i corporativa internacional sempre amb molt d’èxit (Algú que els i té mania), i que ha desenvolupat projectes a Andorra, Espanya, Estats Units i Mèxic. L’empresa va ser fundada l’any 2004 pel lleidatà Àlex Terés i Ulier, professor de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Lleida i empresari d’empreses de comunicació; i l’andorrà Jordi Segarra i Tomàs, periodista. Són membres de l’Associació Europea de Consultors Polítics (EAPC). 

 

La fiscalia general de la República de Mèxic investiga el consultor polític andorrà i estrateg de campanyes electorals Jordi Segarra Tomás per un possible delicte de blanqueig de capital durant els anys que va ser responsable de les campanyes electorals del Partit Revolucionari Institucional (PRI). Així ho afirmen diversos mitjans mexicans. La principal sospita que tenen les autoritats federals és un dipòsit de 36 milions de pesos que es va fer al compte d’una empresa de Segarra. L’acusat va ser identificat per la unitat d’intel·ligència financera (UIF), per una investigació relacionada amb Emilio Lozoya, exdirector de Pemex, i Alonso Ancira Elizondo, propietari d’Altos Hornos de México (AHMSA), per la compra milionària d’una planta de ferralla. Segons les informacions publicades, la investigació se centra en les discrepàncies que hi ha entre la xifra d’ingressos i els dipòsits que l’empresa de Segarra va declarar a la hisenda del país nord-americà, i recorden la feina que va fer el consultor en les campa­nyes electorals de diferents polítics durant l’època que Enrique Ochoa liderava el PRI, l’any 2017. Els mitjans mexicans assenyalen que en la investigació contra Segarra hi figura que entre el 2017 i el 2018 va rebre als seus comptes personals 5,4 milions de pesos de Comercializadora Prato. Quant a aquesta empresa, els mitjans mexicans expliquen que la UIF diu que és una “façana” que en aquells dos anys va tenir dipòsits per import de 116,8 milions de pesos, i en el mateix període es van retirar un total de 102,4 milions del compte de Prato entre els quals apareixen pagaments a Jordi Segarra. 

La Fiscalía General de la República (FGR) investiga por lavado de dinero a Jordi Segarra Tomás, consultor político y estratega de campañas electorales que trabajó para el PRI.Segarra, nacido en Andorra, fue ubicado por la Unidad de Inteligencia Financiera (UIF), por la investigación relacionada contra Emilio Lozoya, ex director de Pemex y Alonso Ancira Elizondo, dueño de Altos Hornos de México (AHMSA), por la compra millonaria de una planta chatarra.El principal indicio que tienen las autoridades federales es un depósito de 36 millones de pesos que realizó AHMSA a la empresa EECJS, propiedad de Segarra.Los ingreso y depósitos discrepan con sus reportes declarados ante Hacienda. 

https://www.elimparcial.com/mexico/Investigan-por-lavado-de-dinero-a-ex-asesor-de-campanas-del-PRI-20200107-0014.html