MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Les paraules clau o keywords són aquelles combinacions de paraules que "disparen" o activen els resultats de la cerca. Triar aquestes paraules és una de les tasques més importants a l'hora de planificar els continguts de la teva web a Andorra. El procés de selecció de paraules clau a Goolge hauria de començar responent a la pregunta: “¿Quin tipus de necessitat o problema resol el meu producte o servei?” "¿Que oferim?". Per, després, establir les combinacions de keywords o paraules clau més rellevants per a la teva oferta de productes o serveis a Andorra. Sens dubte, la dificultat per saber com crear paraules clau es troba en la identificació dels patrons de consultes que prefereixen els usuaris en relació amb la teva oferta. Es tracta de posar-se en el context de l'usuari i això no és fàcil des d'una visió de marca. Les companyies estan massa sovint “contaminades" de la seva manera d'entendre l'oferta i d'un vocabulari o argot molt especialitzat. Això les sol allunyar de la realitat de l'usuari “de peu” que, pel fet de no tenir la mateixa experiència, acostuma a utilitzar altres expressions i paraules. Per crear paraules clau et recomanem que en la teva estratègia apliquis el criteri de long tail (de l'anglès, llarga cua). Es coneix per long tail  a aquelles combinacions de paraules menys freqüents i de menys volum de cerques però d'una varietat gairebé infinita de paraules clau. És cert que les paraules clau més generals tenen volums importants de consultes i, per tant, a priori, resulten les opcions més atractives, en qüestio de SEO. No obstant això, també és cert que es poden aconseguir millors resultats si diversifiques i tries una quantitat suficient de cerques de menor volum de consultes però que sumades representen un nombre fins i tot molt més elevat que les combinacions aparentment més populars. Es parla d'una "llarga cua” perquè parlem d'un gran nombre de combinacions possibles de paraules clau, cadascuna d'elles de poc volum. Afortunadament, per crear long tails existeixen eines que et permetran comparar-les amb el comportament dels usuaris. Per exemple, Google disposa d'una eina d'anàlisi de les recerques reals que t'ajudarà a saber com optimitzar keywords.Les paraules clau o keywords són aquelles combinacions de paraules que «disparen» o activen els resultats de la cerca. Triar aquestes paraules és una de les tasques més importants a l’hora de planificar els continguts de la teva web a Andorra. El procés de selecció de paraules clau a Goolge hauria de començar responent a la pregunta:
“¿Quin tipus de necessitat o problema resol el meu producte o servei?” «¿Que oferim?». Per, després, establir les combinacions de keywords o paraules clau més rellevants per a la teva oferta de productes o serveis a Andorra.

Sens dubte, la dificultat per saber com crear paraules clau es troba en la identificació dels patrons de consultes que prefereixen els usuaris en relació amb la teva oferta, amb l’oferta de la nostra empresa.
Es tracta de posar-se en el context de l’usuari i això no és fàcil des d’una visió de marca. Les companyies estan massa sovint “contaminades» de la seva manera d’entendre l’oferta i d’un vocabulari o argot molt especialitzat. Això les sol allunyar de la realitat de l’usuari “de peu” que, pel fet de no tenir la mateixa experiència, acostuma a utilitzar altres expressions i paraules.
Per crear paraules clau et recomanem que en la teva estratègia apliquis el criteri de long tail (de l’anglès, llarga cua). Es coneix per long tail  a aquelles combinacions de paraules menys freqüents i de menys volum de cerques però d’una varietat gairebé infinita de paraules clau.
És cert que les paraules clau més generals tenen volums importants de consultes i, per tant, a priori, resulten les opcions més atractives, en qüestio de SEO. No obstant això, també és cert que es poden aconseguir millors resultats si diversifiques i tries una quantitat suficient de cerques de menor volum de consultes però que sumades representen un nombre fins i tot molt més elevat que les combinacions aparentment més populars.
Es parla d’una «llarga cua” perquè parlem d’un gran nombre de combinacions possibles de paraules clau, cadascuna d’elles de poc volum.
Afortunadament, per crear long tails existeixen eines que et permetran comparar-les amb el comportament dels usuaris. Per exemple, Google disposa d’una eina d’anàlisi de les recerques reals que t’ajudarà a saber com optimitzar keywords.