MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

La situació dels restaurants al Principat d’Andorra és diversa, però hi ha algunes tendències i accions que poden ajudar a captar més clients de dilluns a divendres, especialment fora de la temporada alta. Aquí tens algunes consideracions: Diversificació del Menú: Ofereix una varietat de plats que reflecteixin la cuina andorrana i internacional. Destaca els plats tradicionals com l’escudella, el conill o els caragols a la llauna. Promocions Específiques: Crea ofertes especials per als dies laborables. Per exemple, menús del dia a preus raonables o descomptes per a grups que vinguin a dinar o sopar entre setmana. Servei Ràpid i Eficient: Molts clients de dilluns a divendres tenen temps limitat. Assegura’t que el servei sigui eficient i ràpid, especialment durant les hores de dinar. Promoció Local: Col·labora amb altres negocis locals per promocionar-vos mútuament. Podeu organitzar esdeveniments conjunts o oferir descomptes als clients que visitin altres establiments propers. Horaris Flexibles: Considera obrir abans o tancar més tard per atendre els clients que treballen en horaris no convencionals. Terrasses i Espais Exteriors: Si tens una terrassa o un pati, aprofita els dies assolellats per oferir menjars a l’aire lliure. Col·laboració amb Hotels i Empreses: Estableix acords amb hotels i empreses locals per oferir menús especials als seus clients o als empleats. Promoció a les Xarxes Socials: Utilitza plataformes com Pinterest, LinkedIn, YouTube, Twitter, Instagram i Facebook per mostrar els teus plats, ofertes i esdeveniments especials. Fomenta la participació dels clients amb concursos i sorteigs. Experiències Gastronòmiques: Organitza tastos de vins, maridatges o altres experiències gastronòmiques per atreure clients interessats en la cuina de qualitat. Col·labora amb Empreses Locals: Ofereix descomptes als empleats d’empreses properes. Molts treballadors busquen opcions per dinar a prop del lloc de treball. Recorda que cada restaurant és únic i ha de trobar la seva pròpia estratègia per captar clients. Observa les tendències locals i adapta’t a les necessitats dels teus clients per tenir èxit. Bon profit. Més informació 1 unexpectedcatalonia.com 2 tripadvisor.co.uk 3 mckinsey.com

La situació dels restaurants al Principat d’Andorra és diversa, però hi ha algunes tendències i accions que poden ajudar a captar més clients de dilluns a divendres, especialment fora de la temporada alta. Aquí tens algunes consideracions:

Diversificació del Menú: Ofereix una varietat de plats que reflecteixin la cuina andorrana i internacional. Destaca els plats tradicionals com l’escudella, el conill o els caragols a la llauna.
Promocions Específiques: Crea ofertes especials per als dies laborables. Per exemple, menús del dia a preus raonables o descomptes per a grups que vinguin a dinar o sopar entre setmana.
Servei Ràpid i Eficient: Molts clients de dilluns a divendres tenen temps limitat. Assegura’t que el servei sigui eficient i ràpid, especialment durant les hores de dinar.
Promoció Local: Col·labora amb altres negocis locals per promocionar-vos mútuament. Podeu organitzar esdeveniments conjunts o oferir descomptes als clients que visitin altres establiments propers.
Horaris Flexibles: Considera obrir abans o tancar més tard per atendre els clients que treballen en horaris no convencionals.
Terrasses i Espais Exteriors: Si tens una terrassa o un pati, aprofita els dies assolellats per oferir menjars a l’aire lliure.
Col·laboració amb Hotels i Empreses: Estableix acords amb hotels i empreses locals per oferir menús especials als seus clients o als empleats.
Promoció a les Xarxes Socials: Utilitza plataformes com Pinterest, LinkedIn, YouTube, Twitter, Instagram i Facebook per mostrar els teus plats, ofertes i esdeveniments especials. Fomenta la participació dels clients amb concursos i sorteigs.
Experiències Gastronòmiques: Organitza tastos de vins, maridatges o altres experiències gastronòmiques per atreure clients interessats en la cuina de qualitat.
Col·labora amb Empreses Locals: Ofereix descomptes als empleats d’empreses properes. Molts treballadors busquen opcions per dinar a prop del lloc de treball.

Recorda que cada restaurant és únic i ha de trobar la seva pròpia estratègia per captar clients. Observa les tendències locals i adapta’t a les necessitats dels teus clients per tenir èxit. Bon profit.

Més informació

1

unexpectedcatalonia.com

2

tripadvisor.co.uk

3

mckinsey.com