MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses


Warning: sprintf(): Too few arguments in /homepages/45/d544954517/htdocs/clickandbuilds/WordPress/MyCMS15/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

La policia va controlar tretze menors a la ‘festa del soterrani’ amb alcohol il·limitat

2 minutos de lectura
Decàleg per a prevenir els ciberatacs. L'Agència Nacional de Ciberseguretat ha elaborat una dossier per conscienciar a la població sobre els programes maliciosos i els consells per no caure en el parany dels ciberdelinqüents. L’Agència Nacional de Ciberseguretat ha elaborat un dossier per conscienciar la ciutadania sobre els programes maliciosos anomenats “malware”. Els ciberdelinqüents aprofiten aquests atacs per treure diners o informació personal dels afectats i en aquest decàleg es vol donar les eines per tal de no caure en la trampa. El “malware” és el terme genèric que s’utilitza per a qualsevol mena de programari maliciós que ha estat dissenyat per causar danys o aprofitar les vulnerabilitats de la xarxa. Des de l’ANC-AD s’exposa que les dades que els ciberdelinqüents volen extreure fan referència a la informació financera dels afectats, contrasenyes o missatges personals, entre altres. En l’actualitat, existeix un ampli ventall de programari maliciós i cada dia n’apareixen de diferents. Entre aquests, hi ha els virus a través de missatges de correu electrònic i quan s’obren s’infecta el dispositiu. Un altre dels més coneguts és el ransomware. Segons l’Agència Nacional de Ciberseguretat aquest és un dels més rendibles i més populars entre els ciberdelinqüents. Un cop instal·lat xifra els arxius i a continuació s’exigeix el rescat, el qual, diu, no s’ha de pagar mai. Altres malware són els cucs, troians o adware. COM ENS PODEM PROTEGIR? Una de les accions per protegir els nostres dispositius dels atacs d’aquests programes maliciosos és tenir actualitzat en tot moment el sistema operatiu i les aplicacions. Mai s’ha de clicar en finestres emergents i cal limitar el nombre d’aplicacions instal·lades. Tampoc s’ha de prestar el nostre telèfon mòbil i només s’ha de comprar o descarregar programari de confiança.

Com ja va avançar l’Altaveu aquest diumenge, la festa i la detenció van tenir lloc la nit de divendres a dissabte. El soterrani del xalet estava adequat per fer-hi celebracions. Inicialment de caràcter familiar. Però en aquesta ocasió, un dels fills dels propietaris de l’immoble va decidir anar una mica més enllà i va organitzar una festa amb barra lliure d’alcohol que fins i tot es va anunciar a través de les xarxes socials. Es cobrava una entrada de 17 euros i es tenia accés il·limitat a la beguda. [related:articles:1] Fonts coneixedores del cas han assegurat que en moments àlgids de la festa, hi va arribar a haver una setantena de persones al soterrani. En una ronda ordinària, ja la matinada de dissabte, una patrulla de policia van sentir molt soroll de música des de l’exterior d’un domicili i, amb pocs minuts de diferència, van veure-hi als voltants dos grups de joves. Sospitant que es podria tractar de menors, els funcionaris van decidir intervenir. Segons que ha confirmat la policia en un comunicat, en el moment que els policies van irrompre a la festa privada hi havia 28 persones en l’interior del local o just a fora. Tretze d’aquestes persones eren menors d’edat. Majoritàriament, segons les fonts, entre 16 i 17 anys. Com a conseqüència d’això es va detenir el principal organitzador de la festa i aquest diumenge va passar a disposició judicial essent condemnat per la via ràpida i alliberat posteriorment, vist que la pena era condicional.

Más historias

Puede que te hayas perdido