MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Ja podeu encarregar les Mones de Pasqua

2 minutos de lectura
Les mones més originals i també les més tradicionals, les millors d’Andorra on comprar la vostra mona de Pasqua a Andorra.

Al Principat d’Andorra és tradició que el padrí o l’avi regalin la mona al seu fillol i nets el Diumenge de Pasqua o Pasqua Florida, en principi després de missa, tot i que actualment no sempre es va a la missa. El Dilluns de Pasqua era tradició que es reunissin dues o tres famílies o un grup d’amics i que anessin a menjar a algun indret la mona plegats, en un àpat en el qual no mancava el conill a la brasa, la paella i, sobretot, el bon vi de pagès.
La tradició de la mona de Pasqua s’aparella amb la dels flequers – pastissers, on fèiem autèntiques filigranes arquitectòniques amb la xocolata, i és des de mitjans del segle XIX que les mones perden llur senzillesa inicial i la seva presentació es fa més complicada, ja que s’ha d’enriquir amb ornaments de sucre caramel·litzat, ametlles ensucrades, confitures, crocant, anissos platejats i, naturalment, els ous de Pasqua pintats; tot això coronat per figures de porcellana, fusta, cartó o tela. Però sobretot ara en aquests moments figures de xocolata, de coses o herois que tinguin importància per als nens.

Les mones més originals i també les més tradicionals, les millors d’Andorra on comprar la vostra mona de Pasqua a Andorra. Els productes nascuts de l’obrador dels mestres de l’Obrador d’en Toni són artesanals i exploren diferents formats, gustos i textures. T’esperem, ara ja pots encarregar la teva Mona de Pasqua.

Puede que te hayas perdido