MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Fira d’Andorra la Vella Situació excepcional davant la Covid-19

2 minutos de lectura
Situació excepcional davant la Covid-19 La pandèmia de la Covid-19 ha afectat sense dubte la vida econòmica del nostre país. Així i tot, El Comú d’Andorra la Vella treballa  amb la vista posada en una nova edició de la Fira adaptant-se a les circumstàncies actuals. Un cop finalitzat el període de preinscripcions obert el passat 6 d’abril, us informem de l’obertura del període formal d’inscripcions a partir del 16 de juny i fins al 21 d’agost del 2020. Sempre que sigui possible, us aconsellem que realitzeu la inscripció de manera telemàtica mitjançant el correu promocio.turisme@comuandorra.ad. Us podeu descarregar la inscripció i el dossier comercial que figuren més avall. Per a més informació truqueu al telèfon 730 004. El Comú d’Andorra la Vella es reserva el dret d’anul·lar o modificar la proposta d’activitats i/o les programacions previstes d’acord amb les mesures que el Govern d’Andorra estableixi per fer front a la Covid-19. Fira d’Andorra la Vella, els orígens La Fira d’Andorra la Vella té els seus orígens en les antigues fires i mercats de ramaders i pagesos, on els habitants del país es trobaven per a abastir-se de productes alimentaris i productes per a la llar, per poder entrar en el dur hivern pirinenc, on en aquesta època era molt més dificultós desplaçar-se pel país, a causa de les condicions meteorològiques adverses. És a principi dels anys 80 quan la Fira inicia un procés de transformació substancial, consolidant-se cap als anys 90, com una de les principals fires multisectorials de l’àmbit pirinenc. La Fira, un lloc de trobada per a expositors i visitants Actualment, la Fira d’Andorra la Vella ocupa uns 12.000 m² i té capacitat per acollir més de 150 expositors, tant d’Andorra com de fora del país, distribuïts en diferents sectors com el turisme, l’oci, l’esport, el lleure, l’automòbil, el comerç, l’alimentació, les institucions públiques i privades, entitats, associacions... Actualment la temàtica de la fira gira al voltant del turisme, l'oci, el lleure, l'esport i la vida sana.

Situació excepcional davant la Covid-19
La pandèmia de la Covid-19 ha afectat sense dubte la vida econòmica del nostre país. Així i tot, El Comú d’Andorra la Vella treballa  amb la vista posada en una nova edició de la Fira adaptant-se a les circumstàncies actuals.

Situació excepcional davant la Covid-19 La pandèmia de la Covid-19 ha afectat sense dubte la vida econòmica del nostre país. Així i tot, El Comú d’Andorra la Vella treballa  amb la vista posada en una nova edició de la Fira adaptant-se a les circumstàncies actuals.  Un cop finalitzat el període de preinscripcions obert el passat 6 d’abril, us informem de l’obertura del període formal d’inscripcions a partir del 16 de juny i fins al 21 d’agost del 2020. Sempre que sigui possible, us aconsellem que realitzeu la inscripció de manera telemàtica mitjançant el correu promocio.turisme@comuandorra.ad. Us podeu descarregar la inscripció i el dossier comercial que figuren més avall. Per a més informació truqueu al telèfon 730 004.  El Comú d’Andorra la Vella es reserva el dret d’anul·lar o modificar la proposta d’activitats i/o les programacions previstes d’acord amb les mesures que el Govern d’Andorra estableixi per fer front a la Covid-19.  Fira d’Andorra la Vella, els orígens La Fira d’Andorra la Vella té els seus orígens en les antigues fires i mercats de ramaders i pagesos, on els habitants del país es trobaven per a abastir-se de productes alimentaris i productes per a la llar, per poder entrar en el dur hivern pirinenc, on en aquesta època era molt més dificultós desplaçar-se pel país, a causa de les condicions meteorològiques adverses.  És a principi dels anys 80 quan la Fira inicia un procés de transformació substancial, consolidant-se cap als anys 90, com una de les principals fires multisectorials de l’àmbit pirinenc.  La Fira, un lloc de trobada per a expositors i visitants Actualment, la Fira d’Andorra la Vella ocupa uns 12.000 m² i té capacitat per acollir més de 150 expositors, tant d’Andorra com de fora del país, distribuïts en diferents sectors com el turisme, l’oci, l’esport, el lleure, l’automòbil, el comerç, l’alimentació, les institucions públiques i privades, entitats, associacions...  Actualment la temàtica de la fira gira al voltant del turisme, l'oci, el lleure, l'esport i la vida sana.

Un cop finalitzat el període de preinscripcions obert el passat 6 d’abril, us informem de l’obertura del període formal d’inscripcions a partir del 16 de juny i fins al 21 d’agost del 2020. Sempre que sigui possible, us aconsellem que realitzeu la inscripció de manera telemàtica mitjançant el correu promocio.turisme@comuandorra.ad. Us podeu descarregar la inscripció i el dossier comercial que figuren més avall. Per a més informació truqueu al telèfon 730 004.

El Comú d’Andorra la Vella es reserva el dret d’anul·lar o modificar la proposta d’activitats i/o les programacions previstes d’acord amb les mesures que el Govern d’Andorra estableixi per fer front a la Covid-19.

Fira d’Andorra la Vella, els orígens
La Fira d’Andorra la Vella té els seus orígens en les antigues fires i mercats de ramaders i pagesos, on els habitants del país es trobaven per a abastir-se de productes alimentaris i productes per a la llar, per poder entrar en el dur hivern pirinenc, on en aquesta època era molt més dificultós desplaçar-se pel país, a causa de les condicions meteorològiques adverses.

És a principi dels anys 80 quan la Fira inicia un procés de transformació substancial, consolidant-se cap als anys 90, com una de les principals fires multisectorials de l’àmbit pirinenc.

La Fira, un lloc de trobada per a expositors i visitants
Actualment, la Fira d’Andorra la Vella ocupa uns 12.000 m² i té capacitat per acollir més de 150 expositors, tant d’Andorra com de fora del país, distribuïts en diferents sectors com el turisme, l’oci, l’esport, el lleure, l’automòbil, el comerç, l’alimentació, les institucions públiques i privades, entitats, associacions…

Actualment la temàtica de la fira gira al voltant del turisme, l’oci, el lleure, l’esport i la vida sana.