MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Espectacle d’Albert Llovera al podi del Dakar L’andorrà completa el seu quart ral·li amb el seu millor resultat un 15è lloc

1 minuto de lectura

Albert Llovera ha completat avui el seu quart Dakar assolint el seu millor resultat en la classificació general amb el 15è lloc en la categoria de campions. L'andorrà ha completat la seva destacada actuació amb el 14a plaça en la darrera etapa, que s'havia retallat a la meitat del recorregut. "Sense dubte, estem molt contents amb el resultat i sobretot per com l'hem aconseguit", ha valorat un Llovera més que satisfet a l'arribada. En el podi final posterior, en què es premia tots els finishers, el pilot del Principat ha seguit donant espectacle fent uns 'donuts' amb la seva cadira de rodes i animant tota l'afició i el seu equip en una celebració especial pel seu quart Dakar acabat.Albert Llovera ha completat avui el seu quart Dakar assolint el seu millor resultat en la classificació general amb el 15è lloc en la categoria de campions. L'andorrà ha completat la seva destacada actuació amb el 14a plaça en la darrera etapa, que s'havia retallat a la meitat del recorregut. "Sense dubte, estem molt contents amb el resultat i sobretot per com l'hem aconseguit", ha valorat un Llovera més que satisfet a l'arribada. En el podi final posterior, en què es premia tots els finishers, el pilot del Principat ha seguit donant espectacle fent uns 'donuts' amb la seva cadira de rodes i animant tota l'afició i el seu equip en una celebració especial pel seu quart Dakar acabat.

Albert Llovera ha completat avui el seu quart Dakar assolint el seu millor resultat en la classificació general amb el 15è lloc en la categoria de campions. L’andorrà ha completat la seva destacada actuació amb la 14 a plaça en la darrera etapa, que s’havia retallat a la meitat del recorregut. «Sense dubte, estem molt contents amb el resultat i sobretot per com l’hem aconseguit», ha valorat un Llovera més que satisfet a l’arribada. En el podi final posterior, en què es premia tots els finishers, el pilot del Principat ha seguit donant espectacle fent uns ‘donuts’ amb la seva cadira de rodes i animant tota l’afició i el seu equip en una celebració especial pel seu quart Dakar acabat. 

https://www.diariandorra.ad/noticies/esports/2020/01/17/espectacle_albert_llovera_podi_final_del_dakar_156129_1128.html