MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

Especialistes en webs per advocats i despatxos professionals. Ja hem parlat de la necessitat que tota empresa dedicada al sector jurídic, ofereixi la possibilitat als seus clients i proveïdors, de trobar els seus productes i serveis a través de la seva pàgina web, per la qual cosa cada cop més, nous despatxos d’advocats decideixen fer un salt i començar el seu camí a internet o actualitzar la seva pàgina web. Per poder respondre bé a la pregunta que ens hem realitzat al principi d’aquest article, cal definir el tipus de pàgina web que volem o esperarem, ja que hi ha negocis que l’únic que necessiten és una targeta de visita online, és a dir, una pàgina web que contingui la informació dels treballadors, socis, serveis, telèfon de contacte i adreça. Aquest tipus de pàgines web tenen un cost molt baix. D’altra banda, tenim aquelles pàgines web que són una peça clau per a les estratègies de màrqueting jurídic que utilitza el nostre despatx, aquestes pàgines web responen a dissenys més eficaços i ràpids, cada pàgina de producte està optimitzada perquè sigui trobada a través dels cercadors com Google, les accions en xarxes socials són més rendibles perquè la pàgina web compleix les necessitats dels usuaris… Aquest tipus de pàgina web, té un cost econòmic molt superior.

Especialistes en webs per advocats i despatxos professionals. Ja hem parlat de la necessitat que tota empresa dedicada al sector jurídic, ofereixi la possibilitat als seus clients i proveïdors, de trobar els seus productes i serveis a través de la seva pàgina web, per la qual cosa cada cop més, nous despatxos d'advocats decideixen fer un salt i començar el seu camí a internet o actualitzar la seva pàgina web. Per poder respondre bé a la pregunta que ens hem realitzat al principi d'aquest article, cal definir el tipus de pàgina web que volem o esperarem, ja que hi ha negocis que l'únic que necessiten és una targeta de visita online, és a dir, una pàgina web que contingui la informació dels treballadors, socis, serveis, telèfon de contacte i adreça. Aquest tipus de pàgines web tenen un cost molt baix. D'altra banda, tenim aquelles pàgines web que són una peça clau per a les estratègies de màrqueting jurídic que utilitza el nostre despatx, aquestes pàgines web responen a dissenys més eficaços i ràpids, cada pàgina de producte està optimitzada perquè sigui trobada a través dels cercadors com Google, les accions en xarxes socials són més rendibles perquè la pàgina web compleix les necessitats dels usuaris… Aquest tipus de pàgina web, té un cost econòmic molt superior.

Especialistes en webs per advocats i despatxos professionals. Ja hem parlat de la necessitat que tota empresa dedicada al sector jurídic, ofereixi la possibilitat als seus clients i proveïdors, de trobar els seus productes i serveis a través de la seva pàgina web, per la qual cosa cada cop més, nous despatxos d’advocats decideixen fer un salt i començar el seu camí a internet o actualitzar la seva pàgina web.

Per poder respondre bé a la pregunta que ens hem realitzat al principi d’aquest article, cal definir el tipus de pàgina web que volem o esperarem, ja que hi ha negocis que l’únic que necessiten és una targeta de visita online, és a dir, una pàgina web que contingui la informació dels treballadors, socis, serveis, telèfon de contacte i adreça. Aquest tipus de pàgines web tenen un cost molt baix.

D’altra banda, tenim aquelles pàgines web que són una peça clau per a les estratègies de màrqueting jurídic que utilitza el nostre despatx, aquestes pàgines web responen a dissenys més eficaços i ràpids, cada pàgina de producte està optimitzada perquè sigui trobada a través dels cercadors com Google, les accions en xarxes socials són més rendibles perquè la pàgina web compleix les necessitats dels usuaris… Aquest tipus de pàgina web, té un cost econòmic molt superior.