MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

ESPANYA DESCARTA TANCAR LA FRONTERA

2 minutos de lectura
Aïllades dues persones per sospita de símptomes de coronavirus El SAAS va activar al matí la primera fase de confinament a un home de 47 anys que va viatjar a Venècia, zona de risc a Itàlia

ESPANYA DESCARTA TANCAR LA FRONTERA
La ministra de Turisme d’Espanya, Reyes Maroto, va descartar, de moment, prendre mesures a l’entrada i sortida de turistes a la frontera hispano andorrana per evitar la propagació del contagi del coronavirus. Alhora, va destacar que Espanya segueix sent un lloc segur i que no hi ha raons per deixar de transitar entre ambdós països. Ho va assegurar ahir durant la primera jornada de reunions en el marc de la ministerial iberoamericana de Turisme d’on ha de sortir un manifest amb 10 línies estratègiques per fer de l’entreteniment un motor de l’economia global. “En aquests moments, l’Organització Mundial de la Salut no ha incorporat restriccions als viatges així que nosaltres seguim les indicacions i traslladem un missatge de tranquil·litat”, va dir Maroto que, tot i la frenada en l’economia del turisme pel Covid-19, espera poder “tenir-ho controlat i acabar l’any amb dades positives”.

ESPANYA DESCARTA TANCAR LA FRONTERA El front comú davant del coronavirus la sostenibilitat i els drets laborals del sector van ser els punts més rellevants durant els parlaments de la sessió d’ahir
El front comú davant del coronavirus, la sostenibilitat i els drets laborals del sector van ser els punts més rellevants durant els parlaments de la sessió d’ahir. La secretària general iberoamericana, Rebeca Grynspan, va alertar que el brot tindrà “un efecte negatiu en el nombre de turistes que viatgen”, però creu que al final, el contagi s’acabarà controlant i el turisme “serà un dels impulsors de la recuperació econòmica”. Alhora, va apostar per “millorar els sous de la gent que treballa en el món” per professionalitzar el sector.
D’altra banda, la ministra de Turisme, Verònica Canals, va fer referència a la creació i la qualitat de la feina relacionada amb el sector i va posar el focus en la sostenibilitat que ha de mantenir la marca Andorra: “Hem de desestacionalitzar l’oferta turística i la nostra missió és créixer encara més, però de manera equilibrada i sostenible.”
El cap de Govern, Xavier Espot, també va participar en la reunió inicial i va advertir de “les conseqüències de fer un turisme dolent”. Alhora, va donar molta importància a tenir en compte els productes locals i va fer referència al fòrum de turisme de neu i muntanya que s’ha de celebrar aquesta setmana on “parlarem de com promocionar els productes locals i el turisme inclusiu”.