MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

El ministre Jordi Gallardo ha presentat el programa Growth destinat a 15 empreses, les quals rebran un pla de creixement totalment personalitzat

1 minuto de lectura
En aquest sentit, Gallardo ha informat que, encara que al juny es faran públiques les bases, les subvencions d’Actua destinades a petites i mitjanes empreses constaran d’una partida pressupostària de 180.000 euros i que cada una podrà optar a un màxim de 6.000 euros, un import que s'ha incrementat en 2.000 euros respecte a l'edició passada. Així mateix, el ministre ha presentat el programa Growth per a 15 empreses, les quals tindran un pla de creixement totalment personalitzat.

El ministre de Presidència, Economia i Empresa i president d’Actua, Jordi Gallardo, i la directora d’Actua Empresa, Judit Hidalgo, han presentat aquesta tarda les noves accions que impulsa Actua per seguir donant suport al teixit empresarial del país.

En aquest sentit, Gallardo ha informat que, encara que al juny es faran públiques les bases, les subvencions d’Actua destinades a petites i mitjanes empreses constaran d’una partida pressupostària de 180.000 euros i que cada una podrà optar a un màxim de 6.000 euros, un import que s’ha incrementat en 2.000 euros respecte a l’edició passada. Així mateix, el ministre ha presentat el programa Growth per a 15 empreses, les quals tindran un pla de creixement totalment personalitzat.

Aquelles que siguin seleccionades rebran més de 80 hores de coneixement especialitzat i impartit per professionals del món de l’empresa i després d’una fase de diagnosi, cada una d’elles disposarà d’un mix de 33 hores d’assessorament expert individualitzat i de 40 hores de formació especialitzada grupals. Pel que fa al programa d’internacionalització d’Actua, aquest anirà destinat a les empreses que vulguin expandir-se en altres mercats. L’eina està oberta a tothom i servirà per poder fer, entre d’altres, una tria dels millors mercats internacionals per oferir els serveis a l’exterior i per potenciar les exportacions.

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2020/05/18/actua_presenta_programa_creixement_empresarial_161220_1125.html