MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

El Kram combina de manera brillant la modernitat de la posada en escena amb una cuina tradicional

2 minutos de lectura
El Kram combina de manera brillant la modernitat de la posada en escena amb una cuina tradicional, que no enganya, on el producte és l’autèntic protagonista

El Kram combina de manera brillant la modernitat de la posada en escena amb una cuina tradicional, que no enganya, on el producte és l’autèntic protagonista

El Kram combina de manera brillant la modernitat de la posada en escena amb una cuina tradicional, que no enganya, on el producte és l’autèntic protagonista. Aquesta és la filosofia del seu xef, l’Andrés Riestra, un cuiner particular que destil·la passió en tot el que fa. Després d’estudiar per a pilot comercial, l’Andrés va canviar el vol de la seva vida per dedicar-se als fogons, i aquesta aventura l’ha fet voltar per Espanya amb dos punts clau: Cadis i Madrid, destinacions que avui es poden intuir en la seva proposta gastronòmica a Andorra.

Hores de recerca i alguns contactes han servit perquè a Kram puguin presumir de producte. Com si fos una autèntica llotja de port, a la seva barra podeu trobar lluç de Pasajes, turbot de Galícia, bous de mar d’Avilés, llagostins del Delta o escopinyes de la Ría de Noia, un espectacle! El mar és el rei, però les carns, els embotits o els llegums també són excepcionals.

Per cuinar tot aquest producte, en més del 50% dels plats fan servir un forn Josper, la seva joguina, com diu l’Andrés –i quina joguina!– Aquest forn és una creació patentada de Josep Armangué i Pere Juli que combina una graella amb un forn d’alta temperatura amb el qual pots fer des d’un arròs fins a un peix de gra mida a l’estil Getaria. El resultat, preparacions on el fum, el foc i la brasa regalen matisos únics als plats. 

A la seva completa carta permanent hi sumen entre 15 i 25 suggeriments del dia segons el producte disponible i el que els hagi vingut de gust cuinar. De la seva carta de tapes, no podeu deixar de tastar les braves, amb una recepta original que té més de 80 anys, o qualsevol fritura on apareix l’experiència del xef a Conil de la frontera. Entre els plats principals, atenció al calamar “venido arriba” amb una base de foie i gelat de tòfona i al cocido madrileny que preparen a l’hivern. Tot impecablement servit i molt autèntic. Tot molt Kram.

https://www.bondia.ad/passava-per-aqui/una-llotja-de-mar-lavinguda-meritxell

Puede que te hayas perdido