MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

COM GENERAR VISITES ALS VÍDEOS a YOUTUBE SOM ESPECIALISTES EN VÍDEO MARKETING

4 minutos de lectura
COM GENERAR VISITES ALS SEUS VÍDEOS DE YOUTUBE SOM ESPECIALISTES EN VÍDEO MARKETING A ANDORRA BARCELONA SABADELL TERRASSA PAMIERS TOULOUSE

COM GENERAR VISITES ALS SEUS VÍDEOS DE YOUTUBE SOM ESPECIALISTES EN VÍDEO MARKETING A ANDORRA BARCELONA SABADELL TERRASSA PAMIERS TOULOUSE

COM GENERAR VISITES ALS SEUS VÍDEOS DE YOUTUBE SOM ESPECIALISTES EN VÍDEO MARKETING ANDORRA

Has passat temps creant el teu vídeo, n’estàs molt orgullós, però les teves visualitzacions tenen dificultats per enlairar-se. No us espanteu, aquí teniu alguns consells per millorar la visibilitat del vostre vídeo a YouTube i augmentar el vostre nombre de visualitzacions.

En aquest article, analitzarem les tècniques gratuïtes gràcies al vostre públic orgànic, així com les tècniques de pagament, mitjançant la publicitat, inclòs el Google Ads essencial. Abans, però, seguiu aquest primer pilar fonamental.

COM GENERAR VISITES ALS SEUS VÍDEOS DE YOUTUBE SOM ESPECIALISTES EN VÍDEO MARKETING A ANDORRA BARCELONA SABADELL TERRASSA PAMIERS TOULOUSE
COM GENERAR VISITES ALS SEUS VÍDEOS DE YOUTUBE SOM ESPECIALISTES EN VÍDEO MARKETING A ANDORRA BARCELONA SABADELL TERRASSA PAMIERS TOULOUSE

1: ENFOCAR-SE A UN PÚBLIC ORIENTAT I CREAR CONTINGUT PER A AQUEST PÚBLIC

Per crear contingut, sigui en vídeo o en altres formats, és fonamental començar amb un públic ben definit, segmentar bé el vostre públic. ¿Per a qui creeu contingut? Determineu la informació següent: lloc de residència, edat, sexe, interessos …

Creeu els vostres personatges en funció dels vostres millors clients potencials / clients si encara no és així i identifiqueu els problemes que es troben diàriament per editar el contingut del vídeo que respongui a aquestes qüestions.

En crear contingut que sigui útil per als vostres clients favorits, tindreu moltes més possibilitats d’arribar a les persones adequades, desenvolupar les vostres opcions de captar més clients o subscriptors i sobretot augmentar el vostre negoci. 

Ara que ja hi ha els conceptes bàsics i abans d’abordar les tècniques anomenades de posicionament natural, donem un cop d’ull als anuncis de Google.

2: GENERAR VISiTES VIA GOOGLE ADS

La tècnica més ràpida per desenvolupar el vostre nombre de visualitzacions és iniciar una campanya publicitària a través de la xarxa de Google Ads. La majoria dels llançaments de vídeo inclouen un component publicitari per augmentar les visualitzacions a l’inici. Per fer-ho, aneu a Google Ads i creeu la primera campanya. La segmentació diferent us permetrà obtenir visualitzacions qualificades respecte al vostre públic objectiu. La facturació tindrà un cost per visualització.

ALTERNATIVES: VISUALITZACIÓ DEL RENDIMENT COMPRA DE PLATAFORMES

Les campanyes de Google Ads poden ser descoratjadores per als principiants a gestionar i optimitzar els costos per visualització requereix experiència.

Si no us voleu molestar amb l’aspecte de «gestió de campanyes», alguns serveis us ofereixen la possibilitat de gestionar aquestes campanyes.

En aquest cas, tingueu cura de prestar atenció a aquests 2 punts:

Comproveu la qualitat de les visualitzacions (en particular el percentatge de visualització, intenteu trobar un servei que proporcioni almenys un 50% de visualització).

Comproveu que el servei no utilitzi tècniques de correu brossa per generar visualitzacions. Es recomana seleccionar serveis que utilitzin Google Ads per generar visualitzacions per garantir la qualitat.

Hi ha diverses cerques de Google que us ajudaran. Per començar podeu anar a aquest lloc: «compreu visualitzacions de YouTube».

Passem ara a les tècniques d’adquisició de vistes orgàniques.

3: FUNCIONEU LA VOSTRA VISIBILITAT ORGÀNICA A YOUTUBE I AMPLIEU LA VISUALITZACIÓ DELS VÍDEOS

YouTube és una barreja de xarxes socials i motors de cerca, de manera que heu d’utilitzar tècniques de gestió de la comunitat i de SEO per augmentar la vostra visibilitat natural.

Diversos factors entren en l’algorisme de classificació de YouTube, inclosos:

la presència de la paraula clau al títol del vídeo;

Expressions a la descripció;

Les etiquetes escollides en penjar el vídeo;

Interacció amb el vídeo: m’agrada, no m’agrada i queden comentaris.

Assegureu-vos que escriviu descripcions completes que incorporin les paraules clau que el vostre públic busca i escriviu com a mínim 200/300 paraules.

A continuació, a part d’aquests elements fonamentals, entraran en joc altres factors: la qualitat de les vostres miniatures funcionarà a favor vostre i atrauran l’atenció dels usuaris d’Internet que investiguen o cerquen a YouTube. Per tant, és fonamental cuidar-los bé.

A continuació, també podeu organitzar les vostres llistes de reproducció per animar les persones que han descobert el vostre vídeo a veure els vostres altres vídeos. Recordeu també animar l’usuari a subscriure’s al vostre canal mitjançant missatges del vídeo o del text de la descripció.

Finalment, no dubteu a fer servir totes les vostres palanques d’adquisició, envieu un correu electrònic als vostres subscriptors per notificar-los l’arribada d’un nou vídeo, compartiu el vídeo a través d’un article al vostre bloc i compartiu-lo a totes les vostres xarxes socials.

No dubteu a demanar també als vostres socis que transmetin el vostre vídeo; per descomptat, podeu fer el mateix amb els seus vídeos. Un assumpte per a tots.

Si us queda una mica de pressupost després de la publicitat pot ser convenient demanar una emissió a les xarxes d’un «influencer» del vostre tema.

En resum, utilitzeu tots els públics disponibles. No dubteu a compartir les vostres altres tècniques d’adquisició de visualitzacions de YouTube