MARQUETING DE CONTINGUTS

Empreses Andorra | Ofertes Andorra | Esdeveniments Andorra | Anuncis Andorra | Empreses

CityXerpa aplicació mòbil ofereix servei a domicili d’alimentació, compres de supermercat, productes farmacèutics i altres productes de primera necessitat. 

2 minutos de lectura
CityXerpa, aplicació mòbil que, entre d’altres coses, ofereix servei de repartiment de menjar amb el servei a domicili d’alimentació, compres de supermercat, productes farmacèutics i altres productes de primera necessitat. 

Tot i les mesures de confinament que ha adoptat el Govern d’Andorra en consonància amb el Ministeri de Salut per tal de prevenir la propagació del virus de Covid-19 que arrasa a escala mundial, CityXerpa, aplicació mòbil que, entre altres coses, ofereix servei de repartiment de menjar a domicili a Sant Julià de Lòria, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, la Massana, Ordino i Encamp, manté l’activitat oberta amb el servei a domicili d’alimentació, compres de supermercat, productes farmacèutics i altres productes de primera necessitat. 

CityXerpa, aplicació mòbil que, entre d’altres coses, ofereix servei de repartiment de menjar amb el servei a domicili d’alimentació, compres de supermercat, productes farmacèutics i altres productes de primera necessitat. 

A banda d’això, l’organització ha decidit assumir els costos d’enviament de les comandes de parafarmàcia, ha habilitat un cupó d’enviaments gratuïts per als professionals sanitaris que demanin alguna cosa des de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i ha iniciat una campanya solidària de donacions juntament amb la Creu Roja Andorrana que té com a objectiu donar un cop de mà a les persones més vulnerables ajudant-les a fer front a les mesures d’aïllament i a totes les problemàtiques que puguin sorgir d’aquesta epidèmia.  

En aquest sentit, segons informa Bernat Altimir, director gerent de CityXerpa, l’organització adapta els seus serveis a facilitar la situació deguda a la pandèmia que afecta els ciutadans del Principat. Apunten, així, que «des de CityXerpa estem pendents dia a dia de l’evolució del brot de coronavirus, de les instruccions del Govern i dels òrgans sanitaris pertinents. Creiem que és una responsabilitat com a societat el fet d’intentar aturar l’expansió d’aquesta situació i fer costat a tots els ciutadans en el seu confinament proporcionant facilitats a domicili». Apunta, també, que «tot l’equip CityXerpa està a disposició de la societat pel que faci falta. L’empresa ha decidit tirar endavant una sèrie d’accions per tal d’ajudar en aquests dies de confinament».